Galatasaray'da kriz tatlıya bağlandı

Galatasaray'da kriz tatlıya bağlandı

Yönetim ile teknik heyet arasında yaşanan rapor krizi, Dursun Özbek'in gerçekleştirdiği Florya ziyareti ile tatlıya bağlandı.

Galatasaray Başkanı, hocasına prim konusunda gereken fedakarlığı yapacaklarını söyledi. Genç çalıştırıcı ise 7 haftada 17 puan hedefinden ufak bir sapma yaşadıklarını dile getirdi.

G.Saray'da yönetim ile teknik heyet arasında yaşanan rapor krizi, Başkan Dursun Özbek'in önceki gün gerçekleştirdiği Florya'yı ziyareti ile tatlıya bağlandı. İdman sahasına inen ve Hamzaoğlu'na sarılan Başkan Özbek, hocasına prim konusunda gereken fedekarlığı yapacaklarını söyledi.
 
Başarılı çalıştırıcı da Özbek'e takımın son durumu hakkında bilgi verdi. Hamzaoğlu, "Lige kötü başladık ama iyi toparlandığımızı düşünüyorum. Arena'daki kayıplar hiç aklımızda yoktu. Sezon başı hesaplarımızda ilk 7 haftada 14 değil, 17 puan hedeflemiştik. Hedefin sadece 3 puan gerisindeyiz ve zirve yarışının içindeyiz" dedi. Hamzaoğlu, Benfica'yı yeneceklerini ve bunun G.Saray adına Şampiyonlar Ligi'ne yeni bir başlangıç olacağını da ifade etti.
 
Sabah