Galatasaray'da Kolarov harekatı

Galatasaray'da Kolarov harekatı

Sol bek mevkiini güçlendirmek için düğmeye basan Sarı-Kırmızılılar, Manchester City’de gözden çıkarılan Kolarov’u gündemine aldı.

Sırp futbolcu için kiralama formülü düşünülüyor. Yöneticiler bu hafta İngiltere’ye çıkarma yapacak.
 
Olcan Adın’ın kadro dışı bırakılmasıyla elde tek sol bek Carole kalınca, Galatasaray’da transferin rotası da değişmiş oldu.
 
Sarı-Kırmızılılar, Manchester City’de gözden çıkarılan Sırp sol bek Aleksandar Kolarov’u gündemine aldı. 30 yaşındaki oyuncunun durumunu araştıran yöneticiler bu hafta içinde İngiltere’ye çıkarma yaparak City yönetimiyle görüşecek. Galatasaray’ın planı, deneyimli futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak.
 
Eğer İngilizler satın alma opsiyonunu verirse, bunun da makul bir para karşılığında kontrata eklenmesi düşünülüyor. Adı bir süre önce Beşiktaş ve Fenerbahçe’yle de anılan Kolarov’un artık yeni bir macereya sıcak baktığı, gelen haberler arasında. Yeni teknik direktörü Guardiola’nın kadroda düşünmediği Kolarov, teklifleri değerlendirmeye aldı.
 
Carole-Marsilya flörtü
 
Kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kolarov’un yıllık 3 milyon Euro civarında para talep ettiği öne sürülüyor. Galatasaray Yönetimi ise bu transfere en fazla 2.5 milyon Euro bütçe ayıracak. Kulübe yakın kaynaklar, tarafların bu rakam karşılığında anlaşma ihtimalinin bulunduğunu belirtiyor.
 
Kolarov’un Sarı-Kırmızılı takıma gelmesi durumunda, Carole’ün yedeğe çekilmesi ya da satılması gündeme gelebilir. Genç oyuncuya son olarak Marsilya’nın talip olduğu iddia edilmişti.          

Fanatik

Etiketler Galatasaray kolarov