Galatasaray’da çözüm süreci başladı !

Galatasaray’da çözüm süreci başladı !

Özbek, "Birlikten kuvvet doğar. Galatasaray'ın büyümesi ve güçlenmesi için omuz omuza çalışmalıyız diyor, her konuda fikir alışverişinde bulunuyor.

Duygun Yarsuvat’ın ardından başkanlık koltuğuna oturan Dursun Özbek, camia içindeki kutuplaşmanın sona ermesi için kolları sıvadı. Özbek, seçilmeden önce de bu konunun altını çiziyordu. Galatasaray’a hizmet etmiş herkesin ayrı bir değer olduğunu vurgulayan Özbek, “Eski başkanlarımızın hepsinin başımın üstünde yeri var. Tartışmaları bir kenara bırakmalıyız. göreve gelirsem camiada barış havası esmesi için elimden geleni yapacağım. Birleştirici kişiliğimle bunu başaracağımı düşünüyorum” diyordu.

SÜREN’DEN YALMAN’A

Özbek dediğini yapmaya başladı. Haziran ayı boyunca eski başkanlarla sık sık bir araya gelen Özbek, kulübün geleceğini masaya yatırıyor. “Birlikten kuvvet doğar. Galatasaray’ın büyümesi ve güçlenmesi için omuz omuza çalışmalıyız” diyen Özbek, duayenlerle her konuda fikir alışverişinde bulunuyor. Selahattin Beyazıt’tan Alp Yalman’a, Mehmet Cansun’dan Faruk Süren’e bütün başkanlar, Özbek’e tecrübelerini aktarıyor. Özbek, yakın dost olduğu Ünal Aysal’la da sık sık görüşmeyi ihmal etmiyor.

AMK Gazetesi