Galatasaray'da bir ilk !

Galatasaray'da bir ilk !

Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri Cem Kınay, Ali Yüce ve Ahmet Tunç Akan, taraftarlarla birlikte Arena Stadı'na gitti.

Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri Cem Kınay, Ali Yüce ve Ahmet Tunç Akan, metroya bindi ve daha sonra 1 kilometrelik yolu taraftarlarla birlikte yürüyerek Türk Telekom Arena Stadına geldi

Sanayi-Seyrantepe metro durağının kapalı olması nedeni ile ulaşım konusunda sıkıntı çeken sarı kırmızılı taraftarların yaşadığı sorunları gözlemlemek adına G.Saray’ın 3 yöneticisi Mecidiyeköy’den metroya binip 500’e yakın taraftar ile birlikte Kayseri Erciyesspor maçına geldi.

Metroda ayakta yolculuk eden G.Saraylı yöneticiler Cem Kınay, Ali Yüce ve Ahmet Akan’a taraftarlar, “ Belediye çiçek bahçe yapıyoruz diyor. Bir tane açıklama yok. Her hafta çile çekiyoruz. Aylardır metro yapılmadı. Bursa maçında üzerimize resmen çamur yağdı. Çektiklerimizi görün” diye şikayetlerini sıraladı. 

 Bunun üzerine Cem Kınay, “ Sizin çektiğiniz sıkıntıları birlikte çekmeye geldik. Biz gerekli başvuruları yaptık. Taraftarımıza şampiyonluk yürüyüşünde ihtiyacımız var. G.Saray, Türkiye’nin en büyük sivil toplumudur” dedi.

Ardından Galatasaray yöneticisi Cem Kınay, Ak Saray ziyareti ile ilgili eleştiri yapan bir taraftara “ Galatasaray gerekirse Başbakanın da, Cumhurbaşkanının da ayağına gider” diyerek yanıt verdi. Taraftarlar ise “ Aylardır metro kapalı” diye serzenişte bulundu. Sanayii durağından itibaren 1.5 kilometre taraftarlar ile yürüyen Cem Kınay stat köftesinden de yedi.

Metro yolculuğu ve yürüyüş sırasında Galatasaray taraftarı ile marşlara da eşlik eden Cem Kınay, sarı kırmızılı seyircilerin ezeli rakibi Fenerbahçe’ye küfürlü tezahüratını duyar duymaz araya gidip “ Küfür yok” diyerek bu tezahüratı durdurdu.

Hürriyet