Galatasaray’da ayrılık krizi

Galatasaray’da ayrılık krizi

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, takımdan ayrılmayan Umut, Tarık ve Olcan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’da kadro dışı kalan oyuncuların ayrılmak istememesi yönetimin canını sıkıyor. Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Umut, Tarık ve Olcan’ı hedef aldı. Özellikle Umut ve Tarık’ın yıllık ücretlerinin tamamının ödenmesine karşın ayrılmadıklarını belirten Nazifoğlu şöyle devam etti:

“Umut’a Karabük teklif yaptı. Maaşının 800 bin Euro’sunu onlar, kalan 1 milyonu da biz ödeyecektik ama Umut gitmiyor. Biz Karabük’ten bu rakamı 900 bine çıkarmalarını isterken Umut maaşının tamamını alacak olmasına karşın gitmedi.

Tarık Çamdal’ı da Trabzon istedi. Yine maaşının hepsini alacaktı ancak eşi orada yaşamak istemediği için gitmedi. Teklifler geliyor ancak onlar oynamadan para kazanmak istiyorlar. İyice çirkinleştiler. Olcan Adın ise gelen tekliflerle ciddi bir şekilde ilgileniyor. Yakın zamanda bir gelişme olabilir. Olcan futbol oynamayı düşünüyor.”

Etiketler Tarık Olcan umut