Galatasaray'a Teofilo darbesi !

Galatasaray'a Teofilo darbesi !

Teofilo Gutierrez sakatlanıp, bir yıl kadar sahalardan uzak kalacağı ortaya çıkınca Sporting, Andre Carrillo'yu geri çağırmaya karar verdi.

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Andre Carrillo'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Portekiz basını önceki gün Galatasaray'ın yıldız futbolcuya yıllık 4 milyon euroluk bir teklif yaptığını yazmıştı.

Kulübüyle sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan oyuncu ile Sporting sözleşme uzatmak istemiş ancak 24 yaşındaki futbolcu bundan kaçınınca kadro dışı bırakılmıştı. Bu yüzden ligdeki son altı ve Avrupa Ligi'ndeki son beş maçta forma giyemeyen Perulu futbolcunun sezon ortasında başka bir kulüple anlaşma yaparak takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu.

Ancak Sporting'in Kolombiyalı golcüsü Teofilo Gutierrez'in sakatlanması tüm planları değiştirdi. Osteitis pubis isimli kasık sakatlığına yakalanan eski Trabzonsporlu oyuncunun yaklaşık 1 yıl kadar sahalardan uzak kalacağı ortaya çıktı.

Ellerini çabuk tutacaklar

Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibi de olan Sporting bunun üzerine yıldız futbolcuyu geri çağırmaya karar verdi. Eylül ayından bu yana kadro dışı olan Carrillo'nun tekrar takımda forma şansı bulmaya başlayacağı, iyi şartlarda yeni bir sözleşme teklifinin de gündemde olduğu belirtildi. FIFA kuralları gereği ocak ayında transfer olmak için başka kulüplerle görüşme hakkına sahip olacak Carrillo'ya Galatasaray'ın ilgisinin, Portekiz ekibinin elini çabuk tutmasına yol açacağı ifade edildi.

Milliyet