Galatasaray'a Semih müjdesi

Galatasaray'a Semih müjdesi

Galatasaray'da milli maç sebebiyle lige verilen aranın ardından takıma katılacak olan Semih Kaya'nın sevinci yaşanıyor.

Galatasaray'da bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalışan Semih Kaya'nın, Aslan'ın savunmadaki eksikliğini önemli ölçüde kapatması bekleniyor. Bu sezon ligde kalesini yalnızca 6 maçta gole kapatan sarı-kırmızılılarda, bu karşılaşmaların 5'inde defans hattında Semih ve Chedjou ikilisi yer aldı. 

Spor Toto Süper Lig'de 55 puanla lider konumda yer alan sarı-kırmızılı ekip, milli maç sebebiyle lige verilen arada Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sabah saatlerinde yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başlayan yıldız oyuncu, ligin 26. haftasında oynanacak Kardemir Karabükspor maçı ile birlikte sahalara dönecek.

SEMİH KAYA DÖNÜYOR
Devre arası kampında geçirdiği sakatlık sebebiyle ligin ikinci yarısında henüz forma giyemeyen genç oyuncu Semih Kaya, yeniden sahalara dönüyor. Milli maçlar sebebiyle lige verilen aranın ardından Karabükspor ile oynanacak lig maçına kadar hazır olacağı açıklanan yıldız oyuncunun tekrar takıma dönmesi teknik heyeti de sevindirdi.

SAVUNMAYA SEMİH-CHEDJOU DAMGASI
Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon ligde oynanan 25 karşılaşmanın yalnızca 6'sında kalesini gole kapatırken, bu karşılaşmaların 5'inde savunma hattında Semih Kaya ve Chedjou ikilisi yer aldı. Semih'in sakatlığının ardından ligde oynanan 9 karşılaşmada sadece Çaykur Rizespor'dan gol yemeyen Aslan, yıldız oyuncunun dönüşü ile birlikte defans hattını da güçlendirecek.

Galatasaray'ın bu sezon gol yemediği maçlarda stoper mevkiinde yer alan isimler şöyle:

Bursaspor 0-2 Galatasaray (Semih-Chedjou)
Galatasaray 0-0 Eskişehirspor (Semih-Chedjou)
Gaziantepspor 0-1 Galatasaray (Semih-Chedjou)
Konyaspor 0-5 Galatasaray (Semih-Chedjou)
Beşiktaş 0-2 Galatasaray (Semih-Chedjou)
Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor (Hakan-Koray)

Fotomaç