Galatasaray'a Sabri müjdesi

Galatasaray'a Sabri müjdesi

Kasımpaşa maçında eski sakatlığı nüksedince son dakikalarda oyundan çıkan Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu’ndan iyi haber geldi.

Kasımpaşa maçında büyük fedakârlık yaparak özel bandajla oynayan ama eski sakatlığı nüksedince son dakikalarda oyundan çıkan Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu’ndan iyi haber geldi. Sabri’nin tedavisine başlanırken, tecrübeli futbolcunun milli maçlar için verilen arada tam olarak hazır duruma geleceği ve TT Arena’daki Karabük maçında da takımdaki yerini alacağı belirtildi.

Yarsuvat’tan dostluk eli

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, kendileri aleyhinde konuşan ve bir takım ithamlarda bulunan Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu hakkında hukuksal bir başvuruları olmayacağını söyledi.

Radyospor’a konuşan Yarsuvat, “Ben bu tür davalara çok baktım. Hukuksal başvuru yapılsa da bir şey çıkacağını sanmıyorum. Ayrıca benim amacım Fenerbahçe ile ilişkileri düzeltmek. Bizim bu açıklamayla ilgili hukuksal bir başvurumuz olmayacak” dedi.

Derbi sonucunun şampiyonluk yarışının seyrini değiştireceği iddialarına da katılmayan sarı-kırmızılıların başkanı, “Hiç bir şey fark etmez. Fikstür avantajı ya da buna benzer şeylerle de ilgilenmiyoruz. Biz sadece kendi maçlarımıza bakıyoruz. Bütün maçlarımızı kazanırsak zaten şampiyonuz” ifadelerini kullandı.

Özbek’e Ünal Aysal tepkisi

101 ve 102. dönem Galatasaray Lisesi mezunlarıyla akşam yemeğinde bir araya gelen ve başkanlığa aday olacağını belirten Başkan Yardımcısı Dursun Özbek’in açıklamaları tartışma konusu oldu. Özbek’in, “Galatasaray dünyanın 17. markası. Resmen adayım ve projelerim var. Galatasaray’da başkanlar birbirlerini desteklemeli. Ünal Aysal’ın hizmetleri de bu bakımdan önemli ve ibra edilmeli” diye konuşan Özbek’in, bu çıkışının camia içinde tepkilere neden olduğu bildirildi.

Romario’ya G.Saray forması

Felipe Melo, “idolüm” dediği Romario’ya imzalı Galatasaray forması hediye etti. Mor rengin hakim olduğu formalardan birini Romario’ya veren sarı-kırmızılı futbolcu, “Çocukluğumun idolü Romario, Galatasaray’ı desteklediği için benden bir forma istemişti. İdolüme formamızı verdiğim için çok gururlu ve mutluyum” dedi.

30-019.jpeg