Galatasaray'a Avrupa yolunu açtılar !

Galatasaray'a Avrupa yolunu açtılar !

Galatasaray'ın iki başkan yardımcısı Dursun Özbek ve Abdurrahim Albayrak 6 milyon lira verdi, vergi sorununu halletti.

Galatasaray’ın iki başkan yardımcısı UEFA Kulüp Lisans başvurusunun son gününde vergi borçlarını ödedi. İki yönetici şirkete kasa kolaylığı sağladı, verdikleri borçla Avrupa’ya giden yolda olası bir engeli ortadan kaldırdı.

Galatasaray’ın iki başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Dursun Özbek Avrupa yolunu açtı. Sarı-kırmızıların dün Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı UEFA Kulüp Lisans başvurusunda sıkıntı yaşamaması için ellerini cebine atan iki yönetici kulübü büyük bir dertten kurtardı.

UEFA’nın mali kriterlerine uyum sağlayabilmesi için vergi borçlarını düzene sokması gereken Galatasaray’ın 6 milyon liralık ödemesi Albayrak ve Özbek ikilisi tarafından karşılandı. Şirkete kasa kolaylığı sağlamak için 3’er milyon lira borç veren iki başkan yardımcısı bu şekilde kulübün böylece elini rahatlattı.

Dürüst tavır!

Duygun Yarsuvat yönetiminde mali konulardan sorumlu olan Dursun Özbek, başkan adayı olarak kongre üyelerinin karşısına çıkabileceği konuşuluyordu.

Bu arada Galatasaray Yönetimi’nin dünkü toplantısında Dursun Özbek adaylığı konusunda nabız yokladı. Yönetici arkadaşlarına seçimle ilgili düşüncelerini soran Özbek’e Ali Dürüst şu an için bunu konuşmanın erken olduğunu belirterek, takımın şampiyonluğa gittiğini hatırlattı. Dürüst’ün bu tavrı Özbek’le yola devam edip etmeyeceği konusunda kafa karıştırdı.

Milliyet