Galatasaray'a 3 kötü haber !

Galatasaray'a 3 kötü haber !

Galatasaray'ın kiralık olarak gönderdiği 3 yıldız, oynadıkları kulüpler tarafından alınmıyor.

İspanyol ekibi Real Sociedad, Galatasaray'dan sezon başında kiraladığı Bruma'nın 30 Nisan'a kadar geçerli 7.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmadı. Sarı-kırmızılı takımın Bruma gibi dört oyuncudan daha zarar etmesi ve 19 milyon 50 bin euroluk opsiyon gelirinden mahrum kalması bekleniyor.
 
İşte yönetimi sıkıntıya sokan gelişmeler: İnter, Alex Telles için belirlenen 8.5 milyon euro opsiyonu kullanmayı düşünmüyor ve bonservisi elinde olan Caner Erkin ile anlaştı. İtalyan ekibi ayrıca Şampiyonlar Ligi bileti alamadığı için Melo'nun sözleşmesine yazılan 500 bin euro bonus da ortadan kalktı. Trabzonspor da Salih Dursun'a 1.75 milyon euro ödemekten vazgeçti. Montreal İmpact de yedek kulübesinden çıkamayan Ontivero için 800 bin euro vermeyi düşünmüyor.
 
1418 DAKİKA, 2 GOL VE 1 ASİST
 
Sezon başında 1 milyon 500 bin Euro kiralama bedeliyle Real Sociedad'a kiralanan Bruma, 14'ü ilk 11 olmak üzere 30 La Liga karşılaşmasında 1418 dakika şans buldu. Portekizli oyuncu, ligde 2 gol ve 1 asistle oynarken, bir kez forma giydiği İspanya Kral Kupası mücadelesinde ise 1 gol attı.

Sabah