Galatasaray'a 2 bek birden geliyor !

Galatasaray'a 2 bek birden geliyor !

Podolski transaferinden sonra hızlanan Galatasaray, iki bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.

Transferi biten Fransız sol bek Lionel Carole bugün KAP’a bildirilecek. Maxi Pereira konusunda ise Podolski taktiği izleniyor. Yönetim, “İlgimiz yok” dese de Uruguaylı sağ bek ile imza an meselesi.

Cimbom transferde ilk bombayı dün patlattı. Dünyaca ünlü yıldız alman yıldız Lukas Podolski, Türk Telekom Arena’da 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray şimdi iki takviye birden planlıyor. Teknik patron Hamza Hamzaoğlu’nun isteği üzerine her iki kanat güçlendirilecek. Sol tarafta işlem tamam. Sarı-kırmızılılar hem Lionel Carole ile hem de kulübü Troyes ile tamamen anlaştı. İş 1.5 milyon Euro’ya bitti. Carole ise 4 yıl için 2.8 milyon Euro alacak. Genç oyuncu bugün büyük bir ihtimalle KAP’a bildirilecek.

YILLIK SÖZLEŞME

Taraftarların heyecanla beklediği sağ bek transferinde ise Podolski taktiği izleniyor. Alman yıldız için önce “İlgimiz yok” denmişti. Fakat Podolski imzayı attı, formayı giydi. Futboldan sorumlu yönetici Cüneyt Tanman, Benfica’dan ayrılan Maxi Pereira’yı da yalanladı. Ancak Galatasaray’ın bu oyuncuyla görüşmelerde büyük yol katettiği öğrenildi. 31 yaşındaki sağ bek, yıllık 3 milyon Euro’dan 3 senelik teklife çok sıcak bakıyor. Pereira ile imzaların her an atılabileceği söyleniyor.