Galatasaray yeni kalecisini buldu

Galatasaray yeni kalecisini buldu

Galatasaray Futbol Takımı, yurt dışı kamp çalışmalarının ikinci etabı için bulunduğu Danimarka'da hazırlıklarına başladı.

Aarhus kentinde dün kampa giren sarı-kırmızılı futbol takımı, teknik  direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde bugün çift antrenman gerçekleştirdi.
 
Basına kapalı olan sabah antrenmanında oyuncuların kondisyon ve pas  çalışmaları yaptıkları aktarılırken, akşam antrenmanında ise yarın Aarhus takımı  ile oynanacak hazırlık müsabakası öncesi taktiksel bölümlere ağırlık verildi.
 
İstasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başlanan idmanda teknik direktör  Riekerink, Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Hamit Altıntop, Bruma,  Dzemaili, Sneijder, Sinan Gümüş ve Berk İsmail Ünsal'dan oluşan 11'e taktiksel  varyasyonlar denetti. Hollandalı teknik adam, daha sonra bazı oyuncu değişiklikleriyle taktik çalışmasına devam etti.
 
Sarı-kırmızılı takımın antrenmanında, Cenk Gönen ve Semih Kaya  takımdan ayrı koşu yaparken, Serdar Aziz ile Selçuk İnan ise taktik çalışmalar  dışında kalıp, pas çalışması bölümlerine dahil oldu. Serdar ve Selçuk, daha sora  kondisyoner eşliğinde program dahilinde idmanlarını sürdürdü.
 
Sabri kaleye geçti
 
Antrenmanın son bölümünde kısa süre şut çalışması yapılırken, kaleye  geçen isim ise kaleci eldivenlerini takan Sabri Sarıoğlu oldu.
 
Atılan şutlarda zaman zaman şık kurtarışlar da yapan Sabri, takım  arkadaşlarından alkış aldı.
 
Öte yandan, sarı-kırmızılı takımın antrenmanını, Galatasaray Sportif  AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu ile başkan danışmanı Mehmet Özbek de  takip etti.
 
Galatasaray, yarın Danimarka ekibi Aarhus ile TSİ 20.45'te Ceres  Park'ta hazırlık maçı yapacak.