Galatasaray Vida için atağa kalktı !

Galatasaray Vida için atağa kalktı !

Şampiyonluk şansı bir hayli azalan Galatasaray’da, önümüzdeki sezonun transfer planlamalarına erken başlandı.

Igor Tudor’un yeni sezonda savunmada görmek istediği bir numaralı isim olan Domagoj Vida için somut adımlar mali kongre sonrasında atılacak. Galatasaray’ın hafta içinde Hırvat stoper ve kulübü Dinamo Kiev ile ilk temasları kuracağı öğrenildi.

Teknik direktör Igor Tudor, ekibiyle birlikte liste hazırlıyor. Hırvat çalıştırıcı savunma hattını büyük ölçüde değiştirmeyi planlarken, hedefindeki bir numaralı stoper, vatandaşı olan Domagoj Vida. Hırvatistan Milli Takımı’nda 46 maça çıkan 1.84 boyundaki başarılı oyuncunun Dinamo Kiev ile sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitiyor. Tudor, 27 yaşındaki Vida’yı mutlaka takımda görmek isterken, Başkan Dursun Özbek ise somut adımları bugün yapılacak mali kongre sonrasında atacak.

Transferde rakip çok

Hafta içinde hem Ukraynalı stoper hem de kulübü Dinamo Kiev ile ilk temasların kurulacağı öğrenildi. Galatasaray’ın yanı sıra Beşiktaş’ın ciddi şekilde ilgilendiği Vida’nın Avrupa’dan başka talipleri de bulunuyor. Bunu göz önünde bulunduran yönetim, Vida konusunda sezon bitmeden ciddi bir mesafe kat etmeyi hedefliyor.

Fanatik

Etiketler Galatasaray Vida