Galatasaray son dakikada yıkıldı

Galatasaray son dakikada yıkıldı

Galatasaray, Türkiye Kupası'nda ilk hafta maçında Elazığspor'la 1-1 berabere kaldı.

Galatasaray ile Elazığspor, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu mücadelesinde karşı karşıya geldi. 

Galatasaray, 41. dakikada Carole'ün attığı golle 1-0 öne geçmişti. Sarı-Kırmızılılar, son saniyelerde büyük bir şok yaşadı... 

Chedjou'nun müdahalesiyle penaltı kazanan Elazığspor'da Murat Kalkan ağları havalandırdı ve mücadelenin skorunu belirledi. Galatasaray ile Elazığspor, Arena'da 1-1 berabere kaldı.

CAROLE CİMBOM'U ÖNE GEÇİRDİ

41. dakikada sol çaprazdan ceza sahası içine topla hızlı giren Carole, pasını altıpasa doğru çıkardı. Topla buluşan Selçuk İnan penaltı noktasının hemen yanından kaleye şutunu gönderdi. Kaleciden seken topu Mehmet Yiğit kontrol etmeye çalıştı ancak ayağından açılan bu topu iyi takip eden Lionel Carole kaptı. Sol kale direğinin yanında kaleciye şutu gösteren Carole, kalecinin yere yatmasıyla sol ayağı ile topu boş ağlara gönderdi.

Mücadelenin ilk yarısı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarı karşılıklı ataklar ve pozisyonlarla geçilsede 90+1'inci dakikaya kadar gol sesi çıkmadı.

ELAZIĞSPOR PENALTI KAZANDI

90+1. dakikada ceza sahası içinde Aurelien Chedjou topa elle müdahale etti ve konuk ekip penaltı kazandı. Topun başına Murat Kayalı geçti. Murat penaltı vuruşunu gole çevirerek takımını beraberliği taşıdı ve mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

İŞTE MÜTHİŞ MAÇIN ÖZETİ
Diğer sayfada

[PAGE]

M.S. Karşılaşma 1 - 1 eşitlikle sona eriyor.

90. DK: GOOOLL!! Murat Kayalı'nın golü ile Elazığspor 1-1'lik beraberliği yakalıyor.

90. DK: Penaltı atışını kullanmak için topun başına Murat Kayalı geçiyor.

90. DK: Ceza sahası içinde Aurelien Chedjou topa elle müdahale ediyor ve penaltıya sebebiyet veriyor.

90. DK: Maçın sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

90. DK: ısa pasla ceza sahası yayı önünde topla buluşan Berk Yıldız ceza sahası içine giriyor ve şutunu kaleye gönderiyor. Cenk Gönen'e çarpan topu takip eden defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

90. DK: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Tom Silva ceza sahası içine ortasını gönderiyor ancak bu top Cenk Gönen'de kalıyor.

87. DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Yasin Öztekin ceza sahası içine ortasını gönderiyor ancak takım arkadaşından seken top dışarı çıkıyor.

86. DK: Sol kanattan gelişen atakta Lukas Podolski'nin kısa pası ile topla buluşan Bruma ceza sahası dışından şutunu çekiyor ancak kademe oyuncusuna çarpan top kornere gidiyor.

85. DK: Onur Güney, Josue'ye yaptığı faul sonrası sarı kart ile cezalandırılıyor.

81. DK: Orta alana yakın bölgeden atılan kısa pasa hareketlenen Lukas Podolski sol kanatta ofsaytta kalıyor.

80. DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Lukas Podolski ceza sahası içine ortasını gönderiyor. Altıpasın hemen önünde Aurelien Chedjou topa kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

79. DK: Galatasaray üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Sinan Gümüş çıkıyor ve yerini Bruma'ya bırakıyor.

78. DK: Onur Güney'in kısa pası ile topla buluşan Berk Yıldız ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

77. DK: Lamjed Chehoudi'nun kaleye gönderdiği topa hareketlenen Tom Silva ceza sahası içinde ofsaytta kalıyor.

67. DK: Ceza sahası dışı sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Tom Silva ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademeye giren defans oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

66. DK: Luis Cavanda, Onur Güney'e yaptığı faul sonrası sarı kart ile cezalandırılıyor.

65. DK: Galatasaray ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Eren Derdiyok çıkıyor e yerini Nigel De Jong'a bırakıyor.

64. DK: Elazığspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Ali Fırat Okur çıkıyor ve yerini Tom Silva'ya bırakıyor.

61. DK: Orta alandan atılan kısa pasla topla buluşan Berk Yıldız topla birlikte ceza sahasına kadar ileriyor. Ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top Cenk Gönen'de kalıyor.

59. DK: Sol kanattan ceza sahası içine topla birlikte giren Yasin Öztekin kısa pası ile topu ceza sahası dışındaki Josue ile buluşturuyor. Ceza sahası dışında topla buluşan Josue bekletmeden kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

58. DK: Sol çaprazda kısa pasla topla buluşan Gilles Binya kaleyi görüyor ve şutunu çekiyor ancak bu top kalenin hemen yanından dışarı çıkıyor.

56. DK: Ceza sahası dışı sol çaprazda elle oynama sonrası kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Yasin Öztekin kaleyi düşünüyor ve sert bir şut çekiyor. Kaleci Çağlar Şahin Akbaba bu topu tokatlayarak tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

55. DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Yasin Öztekin bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

52. DK: Orta alandan atılan pasa hareketlenen Berk Yıldız ofsaytta kalıyor.

49. DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Mesut Saray ceza sahası içine ortasını gönderiyor ancak kademeye giren defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

46. DK: Orta alana yakın bölgede topla ilerleyen Lamjed Chehoudi pasını Berk Yıldız ile buluşturuyor. Topa hareketlenen Berk Yıldız ceza sahası içinde topla buluşturuyor ve topu ağlara gönderiyor. Ancak gol ofsayt gerekçesi ile sayılmıyor.

46. DK: Galatasaray ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Selçuk İnan çıkıyor ve yerini Lukas Podolski'ye bırakıyor.

46. DK: Hakem Arda Kardeşler ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve maça konuk ekip Elazığspor başlıyor.

45'. DK: Hakem Arda Kardeşler ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Galatasaray soyunma odasına 1-0'lık galibiyet ile giden taraf oluyor.

44. DK: Ceza yayı önünde aldığı kısa pasla ceza sahası içine topla birlikte ilerleyen Yasin Öztekin altıpasın hemen yanından kaleye şutunu göndermek istiyor ancak denge ayağına çarpan top dışarı çıkıyor.

41. DK: GOOOLL!! Ceza sahası içinde kısa pasla topla buluşan Selçuk İnan penaltı noktasının hemen yanından kaleye şutunu gönderiyor. Kaleciden seken topu takım arkadaşı Mehmet Yiğit kontrol etmeye çalışıyor ancak ayağından açılan bu topu Lionel Carole kontrol ediyor. Altıpasın hemen içinde sol ayağı ile topu boş ağlara gönderiyor. Lionel Carole'ün golü ile Galatasaray 1-0 öne geçiyor.

37. DK: Ceza sahası dışı sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Mesut Saray kaleyi düşünüyor ve şutunu gönderiyor. Bu top kalenin hemen üzerinden dışarı çıkıyor.

36. DK: Ceza sahası yayı önünden kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Mesut Saray kaleyi düşünüyor ve şutunu kaleye gönderiyor ancak bu top barajdan sekiyor ve kaleci Cenk Gönen bu topu uzaklaştırıyor.

34. DK: Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Hamit Altıntop uzaktan sert bir şut çekiyor ancak bu topu Çağlar Şahin Akbaba tokatlayarak uzaklaştırıyor.

34. DK: Eren Derdiyok'un kısa pası ile topla buluşan Yasin Öztekin ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin hemen yanından dışarı çıkıyor.

33. DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Selçuk İnan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kademeye giren defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

32. DK: Ceza sahası içine topla birlikte ilerleyen Hamit Altıntop kısa pası ile topu ceza sahası dışındaki Josue ile buluşturuyor. Topla buluşan Josue kaleye şutunu gönderiyor. Kaleci Çağlar Şahin Akbaba topu tutmaya çalışıyor ancak kendinden seken bu top kornere gidiyor.

27. DK: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Selçuk İnan bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

23. DK: Ceza sahası yayı önüne topla ilerleyen Sinan Gümüş kısa pası ile topunu Yasin Öztekinle buluşturuyor. Ceza sahası içinde kısa pasla topla buluşan Yasin Öztekin kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin hemen üstünden dışarı çıkıyor.

22. DK: Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında topla buluşan Lionel Carole ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kademeye giren defans oyuncuları uzaklaştırıyor.

18. DK: Lamjed Chehoudi'nin sağ kanattan attığı uzun pasa hareketlenen Berk Yıldız ofsaytta kalıyor.

18. DK: Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Sinan Gümüş ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte topa hareketlenen Eren Derdiyok'dan önce kademeye giren defans oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

15. DK: Ceza sahası yayının hemen yanında kısa pasla topla buluşan Yasin Öztekin bekletmeden kaleye vuruşunu yapıyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

14. DK: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Josue ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte kademeye giren Gilles Binya topu kafa ile uzaklaştırıyor.

11. DK: Maçın bu dakikalarında her iki takımın oyuncuları kısa paslar ile gol arayışlarını sürdürüyor.

8. DK: Sağ kanatta topla buluşan Sinan Gümüş kısa pası ile topu Josue ile buluşturuyor. Ceza sahası yayı önünde topla buluşan Josue kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin hemen yanından dışarı çıkıyor.

4. DK: Orta alanda kazanılan topta kısa pasla topla buluşan Lamjed Chehoudi kendi yarı sahasından kaleye şutunu gönderiyor ancak bu şut etkisiz oluyor.

1. DK: Hakem maçı başlatan düdüğünü çalıyor ve maça başlayan taraf ev sahibi Galatasaray oluyor.

KADROLAR

Galatasaray: Cenk, Cavanda, Chedjou, Semih, Carole, Hamit, Selçuk, Josue, Yasin, Sinan, Eren Derdiyok

Elazığspor: Çağlar, Onur, Ali Fırat, Murat, Mehmet Yiğit, Hamidou, Binya, Mesut, Hakan, Berk, Chehoudi

turkiye-kupasi-001.png

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu’da Galatasaray sahasında Elazığspor’u konuk edecek. TT Arena’daki mücadelenin hakemi Arda Kardeşler… Maç saat 18:30’da başlayacak.

GALATASARAY ELAZIĞSPOR HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA

Galatasaray Elazığspor maçı 30 Ekim Çarşamba günü ( bu akşam) saat 18:30 başlayacak mücadele A2TV'den canlı olarak yayınlanacak.

A2 TV KANAL FREKANSI
A2 kanalını uydularına eklemek isteyen izleyicilerin, aşağıdaki frekans bilgilerini receiverlarının ayarlar kısmındaki kanal ekleme bölümüne yazmaları gerekmektedir.

TÜRKSAT 4A uydusunda,
Frekans: 12053 Mhz
Symbol Rate: 27500
FEC: 5/6
Pol: H ( Yatay)

A2 TV DİGİTÜRK VE DİĞER PLATFORMLARDA KAÇ NUMARALI KANALDA OLACAK?

Digiturk'te 35 nolu kanalda yayın hayatına başlayacak olan A2, Teledünya'da 37 nolu kanal, Turkcell TV'de 29 nolu kanal, Tivibu'da ise 59 nolu kanalda izleyicilerle buluşacak.

Maçın hakemi Arda Kardeşler

Müsabakayı Arda Kardeşler yönetirken yardımcılıklarını Kerem Ersin ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hakan Ceylan...