Galatasaray Reyes'ten vazgeçmiyor !

Galatasaray Reyes'ten vazgeçmiyor !

Reyes, bir kez daha Galatasaray’ın transfer listesine girdi.

Eski başkan Ünal Aysal’ın 5 yıl önce transfer etmek için İspanya’ya gidip alamadığı Jose Antonio Reyes, bir kez daha Galatasaray’ın transfer listesine girdi. Sevilla’yla 1 yıl daha kontratı bulunan 32 yaşındaki hücum oyuncusu için önümüzdeki günlerde harekete geçilecek.
 
Jose Antonio Reyes, bir kez daha Cim Bom’un gündeminde... Eski başkan Ünal Aysal’ın, 2011’de Atletico Madrid’den 3’lü paket halinde almak istediği oyuncular arasında bulunan İspanyol yıldız, partneri Forlan’la beraber o günkü şartları kabul etmemiş, sadece Tomas Ujfalusi alınabilmişti. Aysal’ın o gün getiremediği Reyes’i, 5 yıl aradan sonra Dursun Özbek ve kurmayları transfer etmek istiyor.
 
32 yaşındaki hücum oyuncusunun, kulübü Sevilla ile 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Ancak Sevilla’da düzenli olarak ilk 11’de oynamadığı için, Galatasaray’ın bu transferde şanslı olduğu ifade ediliyor. Yine de Sarı-Kırmızılılar, bu yaşta bir oyuncuya yüksek bonservis ödemek istemiyor. Onun yerine Reyes’e verilecek yıllık ücretle oyuncunun ikna edilip, ardından kulüple temasa geçilmesi bekleniyor.
 
Reyes, Wesley, Poldi...
 
Menajer Hasan Çolakoğlu’nun Reyes’i getirebileceğini Galatasaray Yönetimi’ne ilettiği öğrenildi. Bu transfer harekâtı için önümüzdeki günlerde düğmeye basılacak. Reyes’le birlikte kanatlardan skora katkı eksikliğinin giderilmesi ve Podolski-Sneijder ikilisinin desteklenmesi planlanıyor. Bir de golcü transferiyle birlikte Süper Lig’i kasıp kavuracak bir hücum hattının oluşturulması hedefleniyor.         
 
UEFA Kupası’na abone oldu!
 
Reyes, tam bir UEFA Kupası canavarı! Tecrübeli futbolcu, 5 kez bu kupayı kaldırmanın sevincini yaşadı. 2009-2010 ve 2011-2012’de Atletico Madrid’le, 2013-2014, 2014-2015 ve 2015-2016’da ise Sevilla’yla mutlu sona ulaşan Reyes’in lig şampiyonluğu sayısı ise sadece 2’de kaldı. Yıldız oyuncu, 2004’te Arsenal’le, 2007’de de Real Madrid’le lig şampiyonu oldu.

Fanatik