Galatasaray resmen açıkladı !

Galatasaray resmen açıkladı !

Galatasaray Kulübü, Manchester City'nin Belçikalı futbolcusu Jason Denayer'i 1 yıllığına kiraladığını resmen açıkladı.

Galatasaray Kulübü, İngiltere Premier Lig takımı Manchester City'den Belçikalı futbolcu Jason Denayer'i kiraladığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamaya göre sarı-kırmızılı kulüp, Denayer için Manchester City'ye 317 bin sterlin, Belçikalı futbolcuya ise 596 bin sterlin garanti ücret ve 11 bin sterlin maç başı ücreti ödeyecek.

Açıklamada, "Profesyonel futbolcu Jason Gregory Denayer ve kulübü Manchester City Football Club Limited ile oyuncunun geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne 100 bin sterlin tutarında geçici transfer ücreti ile kiralama süresi içerisinde Türkiye'deki imaj hakları için 217 bin sterlin olmak üzere 317 bin sterlin ödenecektir. Futbolcuya ise anlaşmaya varılan 2015-2016 futbol sezonu için 596 bin sterlin sabit transfer ücreti ve 11 bin sterlin maç başı ücreti ödenecektir" denildi.

Defans bölgesinde görev yapan 20 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'ın ligde sahasında oynadığı ve 2-1 yenildiği Osmanlıspor maçını tribünden izlemişti.