Galatasaray karıştı ! ''O varsa ben yokum''

Galatasaray karıştı ! ''O varsa ben yokum''

Galatasaray yönetimi içindeki çatlağı açıkça dile getiren Hamdi Yasaman, Dursun Özbek ile yola devam etmeyeceğini açıkladı.

23 Mayıs’ta yapılacak kongrede GAlatasaray’ın yeni başkanı belli olacak. Adaylardan birinin mebcut yönetimde başkan yardımcısı olarak görev yapan Dursun Özbek olduğu biliniyor.

İkinci başkanı Hamdi Yasaman’ın da Özbek’le beraber olacağı söyleniyordu. Fakat AMK’ya konuşan Yasaman, yolların ayrıldığını açıkladı.

Yasaman, “Dursun Özbek’le hareket ediyordum. Ancak vazgeçtim. Özbek nedense Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak ile iş birliği yapmaya karar verdi. Benim onlarla birlikte olmama söz konusu bile değil” dedi.

İşleri yüzünden de devam etmek istemediğini belirten Yasaman, yine de açık kapı bıraktı. Yasaman, “Camiadan bana gelenler var. Bir takım oluşumlar olabilir” ifadelerini kullandı.

Yönetim için de çok yalnız kaldığını vurgulayan Yasaman, “Bazı şeyler kolay yıkılmıyor. Bu sistemi yıkmak lazım. ‘Başkan ne derse olur’ anlayışı yanlış. Kurumsal yapı gerek. Hep doğruları söylediğim için muhalif gözüktüm ve yönetimde yalnız kaldım” diye konuştu.

AMK Gazetesi