Galatasaray, Josue transferini KAP'a bildirdi

Galatasaray, Josue transferini KAP'a bildirdi

Galatasaray, Porto'da forma giyen Josue'yi 2016 - 2017 sezonu için bedelsiz olarak geçici transfer ettiğini KAP'a bildirdi.

Galatasaray yönetimi, uzun süredir uğraştığı Josue transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılı yönetim, transferi KAP'a bildirdi. İmza töreninde konuşan Josue, Galatasaray'a gelmeyi çok istediğini ve transferin gerçekleşmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Galatasaray yönetimi, uzun süredir uğraştığı Josue transferini bitirdi. Sarı-kırmızılı kulüp, Josue'yi renklerine bağladığını KAP'a bildirdi.
 
İşte KAP'a yapılan o açıklama:
 
"Profesyonel oyuncu Josue Filipe Soares Pesqueira 'nın 2016 - 2017 sezonu için bedelsiz olarak geçici transferi konusunda Kulübü Futebol Clube do Porto ve oyuncunun kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcuya 2016 - 2017 sezonu için net 700.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.
 
Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca; takımımızın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakalarında alacağı her bir puan için 3.000 EUR prim ödeyecektir.
 
Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %75 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödenecektir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmayacaktır.
 
 Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
 
İLK SÖZLERİ...
 

İmza töreninde konuşan Josue şu ifadeleri kullandı:
 
- Çok mutluyum. Kariyerimin en mutlu anı. Galatasaray’a gelmeyi çok istiyordum. Galatasaray gerçekten çok büyük bir camia. Çok başarılı bir camia. Birçok oyuncunun rüyasıdır Galatasaray. O yüzden burayı seçtim. Her zaman iyi yerde oynamak, şampiyon olmak istersiniz. Galatasaray da bana özel olduğumu hissettirdi. Rekabet performansıma da pozitif olarak yansıyacaktır.
 
- Elimden gelenin en iyisini yapacağım. İlk 11'e girebilmek için her şeyi yapacağım. 27 Haziran'dan bu yana çalışıyorum. B takımla da olsa idman yapmayı bırakmadım.