''Galatasaray ilklerin takımı''

''Galatasaray ilklerin takımı''
Güncelleme:

Dursun Özbek, Galatasaray'ın ULEB Avrupa Kupası'nda kazandığı şampiyonlukla ilgili konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı'nın ULEB Avrupa Kupası'nda kazandığı şampiyonlukla ilgili, "Galatasaray, Türkiye'de ilklerin takımı. Bunu burada da gösterdi." dedi.

Özbek, sarı-kırmızılı takımın, ULEB Avrupa Kupası finalinin rövanşında  Fransa'nın Strasbourg ekibini 78-67 yenerek kupayı kazandığı maçın ardından  yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, şampiyonluğun Galatasaray camiasına hayırlı  olmasını diledi.
 
Başantrenör Ergin Ataman ve sarı-kırmızılı basketbolcuları kutlayan  Dursun Özbek, "Galatasaray, Türkiye'de ilklerin takımı. Bunu burada da gösterdi.  Seneye Avrupa Ligi'ndeyiz. Bütün oyuncuları kutluyorum. Muhteşem bir taraftar  vardı. Galatasaray camiası birlikte hareket ettiği zaman görüldüğü gibi her şey  güzel gidiyor. Ben hem oyuncuları hem de Ergin'i kutluyum. Çok muhteşem bir hoca.  Galatasaray'a çok iyi hizmet ediyor." diye konuştu.
 
Özbek, gelecek sezon THY Avrupa Ligi'nde mücadele edeceklerini dile  getirerek, şunları kaydetti:
 
"Avrupa Ligi daha çetin, daha zor bir lig. Biz hazırlığımızı Avrupa  Ligi'nde de iddialı olacak şekilde yapacağız. Burada Galatasaray'ı sevenlere,  Galatasaray taraftarına iş düşüyor. Biz yakında açıklayacağımız programlarla,  onların desteğiyle Avrupa Ligi'nde de harikalar yaratacağız. Herkes bize  güvensin. Biz Galatasaray'ı başarıdan başarıya koşturmak için her şeyi yapıyoruz.  Çok mutluyum, çok sevinçliyim."
 
Başantrenör Ergin Ataman'a teşekkür eden Özbek, "Ergin Ataman, sezon  başında kupayı getireceğini söylemişti. Can Topsakal'a çok teşekkür ediyorum. O  da aynı şeyleri söyledi. Her ikisinin emeği çok büyük. İkisi de Galatasaray'a bu  sezon çok iyi hizmet etti." ifadelerini kullandı.
 
- Podolski ve Ataman kupayla poz verdi
 
Karşılaşmayı izleyen Galatasaray Futbol Takımı'nın Alman oyuncusu  Lukas Podolski, sarı-kırmızılıların şampiyonluk sevincine ortak oldu.
 
Maçın ardından soyunma odasına inen Alman futbolcu, Ergin Ataman ile  tuttuğu şampiyonluk kupasıyla poz verdi.
 
Bu arada TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis  Turnuvası'nda şampiyon olan milli sporcu Çağla Büyükakçay da maçı salonda izledi.