Galatasaray ikinci yarıda dağıldı !

Galatasaray ikinci yarıda dağıldı !

Galatasaray, İsveç'teki İngiliz devi Manchester United ile yaptığı hazırlık karşılaşmasından 5-2 yenik ayrıldı. Sarı-kırmızılıların gollerini Sinan Gümüş ve Bruma kaydetti.

Yeni sezon öncesi 3. hazırlık karşılaşmasını İsveç’te Manchester United ile oynayan Galatasaray, sahadan farklı bir mağlubiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılıların ilk yarısını iyi futbolla önde kapattığı mücadelede Manchester United’a 5-2 mağlup oldu.

Galatasaray’ın gollerini 22. dakikada Sinan Gümüş ve 40. dakikada Bruma kaydetti. Manchester United’ın gollerini ise 3. dakikada Zlatan Ibrahimovic, 55 (P) ve 58. dakikalarda Wayne Rooney, 62’de Fellaini ve 74. dakikada Juan Mata attı.

Galatasaray’da yeni Serdar Aziz ile Hamit Altıntop devre arasında Hakan Balta ile Selçuk İnan’ın yerine oyuna dahil oldu.

Zlatan Ibrahimovic, Manchester United formasıyla ilk maçına çıkarken devre arasında yerini Rashford’a bıraktı.

STAT: Ullevi (Göteborg-İsveç)

HAKEMLER: Andreas Ekberg, Mehmet Culum, Fredrik Nilsson, Krisioffer Karlsson

MANCHESTER UNITED: De Gea (Romero 67), Bailly (Rojo 67), Shaw (Darmian 67) , Blind (Jones 67), Herrera (Carrick 46), Mkhitaryan (Lingard 46), Valencia (Mata 67), Schneiderlin (Fellaini 46), İbrahimoviç (Rashford 46), Rooney (Memphis Depay 67), Martial (Young 46)

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan (Serdar Aziz 46), Carole, Selçuk (Hamit 46), Dzemaili, Yasin (Sabri 84), Sneijder (Emrah 76), Bruma, Sinan (Berk İsmail 84)

GOLLER: İbrahimovic 3, Rooney 55-58, Fellaini 62, Mata 74 / Sinan 22, Bruma 40

SARI KARTLAR: Rooney / Sneijder