Galatasaray Hamzaoğlu'nu açıkladı !

Galatasaray Hamzaoğlu'nu açıkladı !

Galatasaray'da Prandelli ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına Hamza Hamzaoğlu getirildi.

Galatasaray'da Prandelli'nin görevden ayrılmasının ardından takımın başına Hamza Hamzaoğlu getirildi. Sarı Kırmızılı kulüp, Hamzaoğlu ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Sarı-Kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "A Takım Teknik Direktörlüğü için Sayın Hamza Hamzaoğlu ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.
 
İLK DÜRÜST AÇIKLAMIŞTI
 
Ali Dürüst de yaptığı açıklamada Prandelli ile yolların ayrıldığını resmen açıklarken, Hamza Hamzaoğlu ile prensipte anlaştıklarını duyurdu. Dürüst öte yandan yarın Gaziantepspor deplasmanında takımın başında Tafferel'in olacağını belirtti.
 
Galatasaray'da Ali Dürüst Prandelli ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Hamza Hamzaoğlu'na yapılan teklif sonrası genç teknik adamın TFF Yönetimi ve Fatih Terim'den izin istediği ve bu izni aldıktan sonra Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği öğrenildi. Hamza Hamzaoğlu ayrıca yaptığı açıklama ile Galatasaray'dan teklif aldığını ve kabul ettiğini açıklayarak bu konudaki bütün tereddütleri de ortadan kaldırdı.