Galatasaray gol yağdırdı

Galatasaray gol yağdırdı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. maçına çıkan Galatasaray, Balçova'yı 9-1 mağlup etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Spor Toto 3. Lig takımı Balçova Yaşamspor'a konuk oldu. Galatasaray, deplasmanda Balçova Yaşamspor'u 9-1'lik skorla mağlup etti. Gecenin yıldızları ise 3 gol atan Pandev ve 7 asist yapan Yasin Öztekin'di.

İzmir'de oynanan maça yedek ağırlıklı çıkan sarı kırmızılı ekip 10. dakikada Melik Yeğin'in kafa golüyle 1-0 geriye düştü. Ancak kısa sürede toparlanan Galatasaray üst üste attığı gollerle zayıf rakibi karşısında kolay bir galibiyet elde etti.

Sarı kırmızılı ekibin gollerini Goran Pandev (3), Olcan Adın (2), Yekta Kurtuluş (2), Hamit Altıntop ve Sinan Gümüş kaydetti.

Galatasaray bu galibiyetin ardından gruptaki puanını 6 yaparken Balçova Yaşamspor 1 puanda kaldı.

BALÇOVA MAÇA GOLLE BAŞLADI

Mücadelenin 10. dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Kadir Arı Battal Demirbilek takım arkadaşlı ile duvar pası yaparak son çizgide topla buluştu. Arka direğe yaptığı ortada Melik Yeğin kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi.

G.SARAY YANIT VERMEKTE GECİKMEDİ

Balçova'nın golünün etkisini üzerinden çabuk atan sarı kırmızılı ekip 27. dakikada Goran Pandv ile beraberliği yakaladı. Olcan Adın'ın ceza sahası içine kullandığı serbest vuruşta altıpas içerisinde Goran Pandev kafa vuruşu ile topu ağlara gönderere skoru 1-1'e getirdi.

ASLAN GOL OLUP YAĞDI'

Pandev'in golüyle beraberliği bulan Galatasaray, 32. dakikada Hamit Altıntop'un penaltıdan attığı golle durumu 2-1'e getirirken 39'da tekrar sahneye çıkan Pandev, Yasin Öztekin'in asistinde durumu 3-1'e getirdi. Karşılaşmanın 41. dakikasında ise yine Yasin Öztekin'in soldan ortasında topa gelişine vole vuran Olcan Adın harika bir gole imza atark skoru 4-1 yaptı. İlk yarının son anlarında ise yine sahneye çıkan Pandev, durumu 5-1'e getirirken maçta hat-trick yapmayı başardı.

SİNAN ATTI, AĞLADI!

Galatasaray'ın genç futbolcusu Sinan Gümüş, 62. dakikada attığı golle skoru 6-1'e getirirken sarı kırmızılı formayla ilk gol sevincini de yaşadı. Yasin Öztekin'in topuk pası sonrasında penaltı noktasının bir adım önünde topla buluşan Sinan Gümüş sol ayağıyla net bir vuruş ile topu ağlarla buluşturdu. Genç futbolcu golden sonra sevinç gözyaşlarına hakim olamadı.

ASLAN DURMADI, ATTIKÇA ATTI!

Karşılaşmanın 80. dakikasında bu kez Galatasaray adına Yekta Kurtuluş ağları sarsmayı başardı. Muhammed Emin Balcı'nın çizgiden çıkardığı topa tekrar yetişen Yekta kafayla topu ağlara gönderdi. Mücadelenin 82. dakiaksında ise orta alandan Sinan Gümüş'ün pasıyla sol kanattan çaprazda Olcan Adın ceza sahası içine girer girmez vurdu ve topu ağlara gönderdi; 8-1. Gol perdesini 90. dakikada Yekta Kurtuluş kapattı ve maçın skorunu 9-1 olarak belirledi.

İŞTE MAÇIN ÖZETİ

Diğer sayfada..

[PAGE]

90.DK: Hakem Sarper Barış Saka maçtaki son düdüğünü çalıyor, Galatasaray 9-1 rakibini mağlup ediyor.

90.DK: Golde asisti yapan isim Veysel Sarı oluyor.

90.DK: GOOOLL! Galatasaray Yekta Kurtuluş ile bir gol daha buluyor. Sağ kanattan Veysel Sarı'nın yerden pasıyla ceza alanı içine penaltı noktası hemen yakınında sağ ayak dışıyla şutunu çekiyor ve topu rahatlıkla ağlarla buluşturuyor.

89.DK: Sağ kanattan taç çizgisine yakın bir noktadan Galatasaray Olcan Adın ile serbest vuruş kullanıyor, ceza alanına gelen top kaleci Engin Kaya rahatlıkla kontrol ediyor.

84.DK: Ceza yayı içerisinden kullanılan Serbest vuruşta Alex Telles topun başına geçiyor, gerilerek sert bir vuruş yapıyor, top üstten auta gidiyor.

83.DK: Ömer Esenkaya arkadan yatarak Olcan Adın'a sert müdahalede bulunuyor, hakem sarı kartını bu posizyonda Ömer Esenkaya'ya gösteriyor.

82.DK: Golde asisti yapan isim Sinan Gümüş oluyor.

82.DK: GOOOLL! Galatasaray gollere devam ediyor.Golü atan isim Olcan Adın. Orta alandan Sinan Gümüş'ün pasıyla sol kanattan çaprazda Olcan Adın topla buluşuyor, altıpasın sol çaprazından şutunu çekiyor ve top ağlarla buluşuyor.

80.DK: GOOOL! Galatasaray Yekta Kurtuluş ile bir gol daha buluyor.Ceza alanı içerisinde karambol posizyonda topla buluşan Yekta Kurtuluş sol ayağıyla şutunu çekiyor, Muhammed Emin Balcı çizgiden topu çıkarıyor, seken topa tekrar Yekta Kurtuluş kafa vuruşu yapıyor, ve top ağlarla buluşuyor.

79.DK: Galatasaray sağ kanattan korner kullanıyor topun başında Olcan Adın, yerden pasla Hamit Altıntop'a kısa pasını veriyor, Hamit Altıntop ceza alanına ortasını yapıyor tok tekrar kornere gidiyor.

76.DK: Sol kanattan gelişen FBM Makina Balçova Yaşamspor takımı atağında ceza alanı sol çaprazında Kadir Arı yerden sert vuruşunu yapıyor kaleci Sinan Bolat kurtarıyor.

75.DK: FBM Makina Balçova Yaşamspor takımı son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor, oyundan çıkan isim Melik Yeğin, oyuna dahil olan isim Cihat Karaer oluyor.

73.DK: Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Tarık Çamdal ceza alanı içerisinde sol kanattan ortasını yapıyor, Sinan Gümüş gelen topa sert bir vuruş yapıyor kaleci Engin Kaya iki hamlede topu kontrol ediyor.

70.DK: Galatasaray üçüncü oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor, oyundan çıkan isim Yasin Öztekin, oyuna dahil olan isim Emre Can Coşkun oluyor.

70.DK: FBM Makina Balçova Yaşamspor ikinci oyuncu değişikliğini kullanıyor, oyundan çıkan isim Altan Aksoy, oyuna dahil olan isim Mert Tekin oluyor.

69.DK: Sol kanattan Olcan Adın'ın pası ile topla buluşan Yasin Öztekin, ceza alanı içerisinde sol çaprazda topu sağına çekerek yerden vuruyor, kaleci Engin Kaya uzanarak kurtarıyor.

68.DK: FBM Makina Balçova Yaşamspor ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor, oyundan çıkan isim Ömer Serbest, oyuna giren isim Muhammed Emin Balcı oluyor.

66.DK: Sol kanattan cez sahası dışından Yasin Öztekin'in yerden pasıyla topla buluşan Olcan Adın ceza alanı içerisinde vuruşunu yapıyor top yandan auta gidiyor.

63.DK: Galatasaray ikinci oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor, oyundan çıkan isim Goran Pandev, oyuna dahil olan isim Koray Günter oluyor.

62.DK: GOOOLL! Galatasaray Sinan Gümüş'ün golü ile 6-1 öne geçiyor. Sinan Gümüş yerden kısa pasını Yasin Öztekin'e veriyor, Yasin Öztekin topuk pasıyla savunma arkasına topu bırakıyor, müsait posizyonda topla buluşan Sinan Gümüş sol ayağıyla net bir vuruş ile topu ağlarla buluşturuyor.

58.DK: Savunmadan gelen uzun pasla Yunus Emre Mest sol kanatta topla buluşuyor, ceza sahası içerisinden sol çaprazdan şutunu çekiyor, kaleci Sinan Bolat topu yatarak kontrol ediyor.

54.DK: Yasin Öztekin ceza yayı çizgisi hemen dışından şutunu çekiyor top üstten auta gidiyor.

54.DK: Galatasaray ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor, oyundan çıkan isim Bruma, oyuna giren isim Sinan Gümüş oluyor.

51.DK: Sol kanattan ceza sahasına giren Olcan Adın ortasını yapıyor, FBM Makina Balçova Yaşamspor savunması topu uzaklaştırıyor.

49.DK: Sağ kanattan gelişen FBM Makina Balçova Yaşamspor takımı atağında Kadir Arı'nın pasıyla Yunus Emre Mest ofsayta yakalanıyor.

46.DK: Hakem Sarper Barış Saka'nın düdüğü ile ikinci yarıya FBM Makina Balçova Yaşamspor başlıyor.

DEVRE ARASI

45.DK: İlk yarı hakem Sarper Barış Saka'nın düdüğü ile sona eriyor. Galatasaray soyunma odasına 5-1 önde gidiyor.

45.DK: GOOOLL! Galatasaray takımı Goran Pandev'in golü ile ilk yarı 5. golünü atıyor.Yasin Öztekin sol kanattan ceza alanı içerisine ilerliyor ortasını yapıyor, Goran Pandev altıpas çizgisi üzerisinde kafa vuruşu yapıyor, top ağlarla buluşuyor.

45.DK: Karşılaşmanın ilk yarısına en az 2 dakika ekleniyor.

41.DK: Asisti yapan isim Yasin Öztekin oluyor.

41.DK: GOOOLL! Galatasaray Olcan Adın ile harika bir gol atıyor. Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Alex Telles ceza alanı içerisine girer girmez ortasını yapıyor, ceza sahası çizgisinin bir adım önünden kaleyi cepheden gören bir posizyonda gelen ortaya gelişine sol ayağıyla çok sert vuruyor ve top ağlarla buluşuyor.

39.DK: GOOOLL! Galatasaray Goran Pandev ile bir gol daha atıyor.Yasin Öztekin'in ceza alanı dışından pasıyla topla ceza alanı içerisinde topla buluşan Goran Pandev rakibini çalımlayarak kendisine vuruş açısı yakalıyor, yerden vuruşunda top ağlarla buluşuyor.

35.DK: Yunus Emre Mest sağ kanattan korner atışını kullanıyor etkisiz gelen topu Galatasaray savunması uzaklaştırıyor.

32.DK: GOOOLL! Galatasaray Hamit Altıntop'un penaltı golü ile maçta öne geçiyor.Topun başına geçen Hamit Altıntop yerden kalecinin sağına sert bir vuruş yaparak topu ağlara gönderiyor.

31.DK: Altan Aksoy ceza sahası içerisinde kayarak Yasin Öztekin'e faul yapıyor hakem penaltı noktasını gösteriyor ve Altan Aksoy'u sarı kart ile cezalandırıyor.

27.DK: Golde asisti yapan isim Olcan Adın oluyor.

27.DK: GOOOLL! Galatasaray Goran Pandev ile beraberliği yakalıyor.Sağ kanattan taç çizgisine yakın bir noktada Galatasaray serbest vuruş kazanıyor, topun başında Olcan Adın, ceza alanı içerisine ortasını yapıyor, altıpas içerisinde Goran Pandev kafa vuruşu yapıyor ve top ağlarla buluşuyor.

26.DK: Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Bruma ortasını yapıyor, FBM Makina Balçova Yaşamspor savunması topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

23.DK: Galatasaray ceza sahası hemen dışından sağ çaprazdan serbest vuruş kullanıyor, topun başına geçen isim Olcan Adın, ceza alanı içerisine ortasını yapıyor, gelen topa Hakan Balta kafa vuruşu yapıyor, top az farkla üstten auta gidiyor.

19.DK: Galatasaray sol kanattan Olcan Adın ile korner kullanıyor, ceza sahasına gelen topu FBM Makina Balçova Yaşamspor takımı savunması uzaklaştırıyor.

17.DK: Bu dakikalarda Galatasaray etkili gelmeye başlıyor, sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Tarık Çamdal Hamit Altıntop ile paslaşıyor, tekrar pası alıp ceza sahasına giriyor sağ çaprazdan şutunu kaleci Engin Kaya kurtarıyor.

16.DK: Ceza sahası içerisinde Olcan Adın'ın şutunu kaleci Engin Kaya kurtarıyor.

12.DK: Bu dakikada FBM Makina Balçova Yaşamspor takımı bir gol daha kaçırıyor, Battal Demirbilek'in orta alandan ara pasıyla Yunus Emre Mest topla buluşuyor, kaleci ile karşı karşıya şutunu çekiyor, kaleci Sinan Bolat bu şutu kurtarıyor.

10.DK: Kadir Arı golde asisti yapan isim oluyor.

10.DK: GOOOLL! FBM Makina Balçova Yaşamspor Melik Yeğin'in golüyle mücadelede öne geçiyor.Sağ kanattan gelişen atakta Kadir Arı Battal Demirbilek ile duvar pası yaparak son çizgide topla buluşuyor, ortasını yapıyor müsait posizyonda kale önünde bulunan Melik Yeğin kafa vuruşu ile takımını öne geçiriyor.

8.DK: Karşılaşmanın ilk kornerini FBM Makina Balçova Yaşamspor kullanıyor, sol kanattan kazanılan kornerde topun başına Aykut Karaman geçiyor, ceza sahası dışına etkisiz bir orta yapıyor Galatasaray savunması topu uzaklaştırıyor.

5.DK: Sol kanatta Battal Demirbilek'in ara pasıyla Yunus Emre Mest ofsayta yakalanıyor.

2.DK: Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında ceza sahası içerisinde Yasin Öztekin ortasını yapıyor, top etkisiz bir şekilde auta çıkıyor.

1.DK: Hakem Sarper Barış Saka'nın ilk düdüğü ile maça Galatasaray başlıyor.

- Takımlar seremoni için sahaya çıkıyorlar, mücadele birazdan başlayacak.

- Kadir Arı bu sezon forma giydiği 17 resmi maçta kaydettiği 5 golle Balçova Yaşamspor’un golcü isimlerinden birisi. Battal Demirbilek de 5 golle takımın en golcü isimleri arasında bulunuyor.

- Balçova Yaşamspor 1. turda Çine Madranspor'u, 2. turda Balıkesirspor'u, 3. turda da Elazığspor'u eleyerek gruplara kalmaya hak kazanmıştı.

- Galatasaray grupta oynadığı ilk maçta kendi sahasında Eskişehirspor'u 4-2 mağlup etti.

- Balçova Yaşamspor grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Diyarbakır B.Ş.B ile 2-2 berabere kaldı.

- Balçova Yaşamspor ile Galatasaray tarihlerinde ilk kez karşı karşıya geliyor.

- As takım oyuncularını dinlendirmek amaçlı İstanbul'da bırakan Galatasaray takımında ayrıca sakatlığı bulunan Blerim Dzemaili maç kadrosunda yer almıyor.

- Ev sahibi ekipte bu maç öncesinde Kırmızı kart cezalısı Oğuzhan Yıldırım kadroda bulunmuyor.

- Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda 2. hafta maçında Balçova Yaşamspor ile Galatasaray, İzmir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Saat 20:30'da başlayacak müsabakayı Sarper Barış Saka yönetecek.

MAÇ ÖNCESİ

Diğer sayfada..

[PAGE]

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ikinci maçında bugün deplasmanda 3. Lig 3. Grup takımlarından FBM Makina Balçova Yaşamspor ile karşı karşıya gelecek.

İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Gruptaki ilk maçında Türk Telekom Arena’da Eskişehirspor’u 4-2 yenerek ilk haftayı lider tamamlayan Galatasaray, ikinci maçında da FBM Makina Balçova Yaşamspor’u mağlup ederek gruptan çıkma yolunda avantaj yakalamak istiyor

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 3. Lig’de mücadele eden rakipleri karşısında takımda fazla forma şansı bulamayan futbolculara şans verecek.

Grup maçlarına 2-2’lik Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasıyla başlayan FBM Makina Balçova Yaşamspor ise güçlü rakibi karşısında sürpriz bir sonuç almayı hedefliyor.

BALÇOVA YAŞAMSPOR-GALATASARAY

STAT:  İzmir Atatürk Stadı
SAAT: 20.30
YAYIN: SPOR3.COM

BALÇOVA YAŞAMSPOR: Ogün, Murat İ., Ömer S., Muhammed, Aykut, Altan Aksoy, Bilal, Kadir Arı, Emre Doğan, Battal, Melik.
TEKNİK DİREKTÖR: Altan Çetindağ

GALATASARAY:  Sinan, Veysel, Koray, Hakan Balta, Tarık, Yekta, Hamit, Bruma, Olcan, Yasin,Pandev
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu