Galatasaray derbide tam kadro

Galatasaray derbide tam kadro

Igor Tudor gözünü Beşiktaş derbisine çevirmiş durumda.

Ç.Rizespor deplasmanında tatsız bir sonuç alan Galatasaray'da Hırvat teknik adam Igor Tudor, Beşiktaş derbisinde Sneijder, Eren ve Bruma'yı kullanmayı düşünüyor.

Galatasaray'daki ilk sınavına deplasmandaki Çaykur Rizespor maçıyla çıkan ancak umduğunu bulamayan Igor Tudor gözünü Beşiktaş derbisine çevirmiş durumda. Sarı-Kırmızılı takıma alışma dönemi yaşan Tudor hem futbolcuları daha yakından tanıma şansı buluyor hem de kafasındaki şablonu daha iyi oturtmanın planlarını yapıyor. Beşiktaş maçında sakatlığı geçmesi beklenen Sneijder ve Eren Derdiyok'a mutlaka ilk 11'de şans tanımayı düşünen genç teknik adam, Bruma'yı da bu kez oynatacak.

BEŞiKTAŞ MAÇINA ODAKLANMIŞ DURUMDA

Ç.Rizespor maçında yapılan hataları oyuncularına anlatmayı planlayan Tudor'un kafasındaki oyun sistemini oyuncularına anlatacağı öğrenildi. Beşiktaş'ı iyi analiz eden Hırvat hocanın bu maçı kazanarak camianın güvenini kazanmayı düşündüğü ortaya çıktı. Siyah-Beyazlı takımın zaaflarını tespit eden Tudor, kendi sahalarında oynama avantajıyla Beşiktaş'ı yenmekten başka birşey düşünmüyor.

Takvim