Galatasaray acil tesis arıyor !

Galatasaray acil tesis arıyor !

Galatasaray’da yeni tesis arayışları başladı.

Emlak Konut’la yapılan anlaşma ve genel kuruldan çıkan onay sonrası Riva ve Florya’yı satacak olan Galatasaray’da yeni tesis yeri arayışı sürüyor. Başkan Özbek’in hedefi, Seyrantepe’deki stada yakın bir bölgeye taşınmak.

Tarihi Riva ve Florya projesine genel kuruldan onay çıkması sonrası, Emlak Konut’la yapılan anlaşma gereği Galatasaray’da yeni tesis arayışları başladı.
 
Florya Metin Oktay Tesisleri’ne veda edecek olan Sarı-Kırmızılılar, birçok alternatif bulunmasına karşın tüm şartları zorluyor. Başkan Dursun Özbek’in hedefi, takımın maçlardan önce saatlerce yollarda kalmaması. Bunun için de Seyrantepe’de bulunan Türk Telekom Arena Stadı’na yakın bir bölgede tesis arazisi bakılıyor. Zaman zaman İstanbul Büşükşehir Belediyesi yetkilileriyle de görüşen Özbek, sık sık ekibiyle birlikte toplantılar yaparak yol haritası çizmeye çalışıyor. 
 
Kulüp ne kadar verecek
 
Yeni yapılacak olan tesislerin de Avrupa çapında kaliteye sahip olması ve hem A takım hem de gençler için fazlasıyla yeterlilik arz etmesi hedefleniyor. Tesis yatırım masraflarının kulübe ne kadara mâl olacağı ve Emlak Konut’un bunu karşılayıp karşılamayacağı ise şimdilik merak konusu.
 
Hisseler uçuşa geçti
 
Cumartesi günü yapılan genel kurul sonrasında Riva ve Florya’ya onay çıkması, Galatasaray’ın borsadaki hisselerine adeta tavan yaptırdı. Sarı-Kırmızılı kulübün hisseleri, haftaya tam yüzde 19,96’lık artışla başladı. Aynı zamanda günün en çok işlem gören hissesi de Galatasaray’a ait olanlardı. 
 
Yöneticiler toplanıyor
 
Galatasaraylı yöneticiler bugün bir araya gelerek kulüpteki gidişatla ilgili olarak toplantı yapacak. Yönetim kurulu toplantısı saat 17.30’da Türk Telekom Arena Stadı’ndaki kulüp ofisinde gerçekleşecek. Gündemdeki en önemli madde ise Riva ve Florya’nın satış projesi olacak.

Fanatik