Gabigol için açıklama geldi

Gabigol için açıklama geldi

İtalyanlar bir haftadır Gabriel Barsosa'nın devre arasında siyah-beyazlılara kiralanacağını konuşuyor.

Beşiktaş'ın bu transferdeki rakibi Santos takımı. Gabigol'un eski takımı Santos'un başkanı Modesto Roma ise yaptığı açıklamaa, "Onun dönüşü bir rüya gibi. Fakat zaman zaman rüyalar da gerçek olur. Şu anda Inter'de oynuyor. Ama kiralanmasına izin verirlerse devreye gireriz. Onunla hiç konuşmadım. Umudumuz Milano'ya adapte olarak, başarılı olması. Hava şu anda soğuk ve o da bunu sevmez. Umarım kış onun içi daha da soğuk geçmez" açıklamasını yaptı.

Gabriel Barbosa kimdir?

1.78 boyundaki Brezilyalı sağ kanat ve forvet oyuncusu geçtiğimiz dönemlerde Fenerbahçe'nin de gündemine girmişti. Aziz Yıldırım'ın en büyük hayallerinden birisi olan Gabriel Barbosa yaz aylarında Inter'e imza attı. 2021 yılına kadar sözleşme imzaladı. Ancak bu sezon beklentilerin çok uzağında kaldı.

Inter şartlı onay verdi

Sport Mediaset kanalı, Gabriel Barbosa için Beşiktaş’tan gelen kiralama teklifine İnter’in, “Devler Ligi’nde gruptan çıkarsanız olur” dediğini yazdı. 

Beşiktaş'ın ara transferde kadrosuna katmak istediği isimlerden biri olan Gabriel Barsosa (Gabigol) için İnter'in şartlı onay verdiğini izleyenlerine duyurdu. Haberde genç oyuncunun Siyah-beyazlı yönetimin kiralama teklifine olumlu yanıt verdiği ifade edilirken, İnter kulübünün ise 30 milyon euro'ya sezon başında aldığı genç oyuncuyu Türkiye'ye göndermek için tek şartının ise Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkması olduğunu iddia etti. İnter'in, şu ana kadar yeterli şansı bulamayan Gabigol'ün sözleşmesine satın alma bedeli koydurmayacağı, Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncunun tüm masraflarını üstleneceğini belirtti. Kamerunlu forvet Aboubakar, Afrika Kupası'na gideceği için siyah-beyazlılar, uygun maliyetli Gabigol'ü Ocak'ta kadrosuna katmak istiyor..

Beşiktaş'ın forvet transfer için listesinde; Gabigol'ün dışında B.Dortmund'dan Adrian Ramos, Lille'den Eder ve Fiorentina'dan Nikola Kalinic'in de yer aldığı öğrenildi..

Fenerbahçe de peşinde

Gabigol'ü Avrupa piyasasında isteyen birçok takım var. Bunlardan biri de Fenerbahçe. Sarı-lacivertliler, Santos forması giyerken genç oyuncuyla ciddi olarak ilgilenmiş ancak renklerine bağlayamamıştı. Ancak İnter'de yaşadığı sorunların ardından Fenerbahçe de Gabriel Barbosa'yı transfer etmek için düğmeye bastı. Oyuncunun menajeriyle temas kuran Kanarya şimdilik, İnter'deki durumunu ve onunla ilgilenen takımların önerdiği rakamları yokluyor. Devre arasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında ciddi bir Gabriel transfer derbisi yaşanabilir.