G.Saray'ın Ulubatlı Souness'ı konuştu

G.Saray'ın Ulubatlı Souness'ı konuştu

Son derbide kareografisi yapılan Graeme Souness konuştu.

Galatasaray taraftarının Fenerbahçe derbisinde koreografisini yaptığı Graeme Souness, açıklamalarda bulundu.

Bundan tam 18 yıl önce 1996'da Kadıköy'de kazanılan bir Fenerbahçe maçı sonrası Galatasaray'ın hocası olarak Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun ortasına Galatasaray bayrağı diken nam-ı değer ''Ulubatlı Souness'' Galatasaray taraftarının kareografi sürprizi karşısında çok duygulandığını belirtti.

BİR BAYRAK DAHA DİKMEM

Taraftarlar tarafından hatırlanmanın çok hoş olduğunu söyleyen Graeme Souness ''Hatırlandığım için çok mutluyum. Umarım dünkü galibiyete ufak da olsa katkım olmuştur. Umuyorum, bir şekilde yardımım olmuştur.'' dedi.
 
Beyaz TV'ye konuşan Souness; bir daha bayrak dikme şansı olsa bunu yapıp yapmıycağının sorulması üzerine, ''Hayır hayır. Bu olayın arkasındaki hikayeyi biliyorsunuz. Fenerbahçeli bir yönetici hoş olmayan şeyler söylemişti, o yüzden yapmıştım.'' diyerek olayın perde arkasını anlattı.

GALATASARAY TARAFTARINI UNUTMAYACAĞIM 

Galatasaray taraftarını sonsuza kadar hafızamda tutacağım diyen Souness. ''Orada fantastik bir yıl yaşadım. Ben ve ailem Türkiye'de olmaktan çok mutluyduk. Onları sonsuza kadar hatırlayacağım.'' derken Galatasaray'dan bir teklif gelmesi halinde bunu geri çeviremeyeceğini açıkladı. Ayrıca Souness, Galatasaray'ın muhteşem taraftar desteğiyle İstanbul'da her takımı yenebileceğini vurguladı.

TUGAY ÇALIŞTIKLARIM ARASINDA EN İYİSİ

Tugay Kerimoğlu hakkında da konuşan İskoç teknik adam,'' Tugay'ın kişiliği var, bilgisi var, tutkusu var. İnsanları göreve getirirken her zaman akıllarda soru işareti vardır ama O şüphesiz çalıştığım en iyi futbolculardan biri. Onunla çalışmak rüya gibiydi. O'nun karakterini, kişiliğini, insanlığını ve her şeyini seviyorum.'' diyerek Tugay'a olan hayranlığını belirtti.

İŞTE O KAREOGRAFİ:

1-454.jpg