Prandelli gönderildi

Prandelli gönderildi

Galatasaray Yönetim Kurulu, peş peşe gelen Trabzonspor ve Anderlecht yenilgileri sonrası teknik direktör Cesare Prandelli ile yolları ayırma kararı aldı.

Galatasaray Yönetim Kurulu, peş peşe gelen Trabzonspor ve Anderlecht yenilgileri sonrası teknik direktör Cesare Prandelli ile yolları ayırma kararı aldı. Karar bu akşam açıklanacak.

Galatasaray'da Cesare Prandelli dönemi sona eriyor...

3-0'lık Trabzonspor yenilgisinin ardından Anderlecht'e karşı da kötü bir futbolla sahadan mağlup ayrılarak Şampiyonlar Ligine veda eden Galatasaray'da yönetim kurulu, İtalyan teknik adamın biletini kesti.

2-0 kaybedilen Anderlecht maçı sonrası olağanüstü toplanan sarı kırmızılı yönetim, Prandelli ile yolları ayırma kararı aldı. 

Bu kararın, Galatasaray kafilesi yurda döndükten sonra yönetim tarafından resmen açıklanacağı belirtildi.

Cesare Prandelli'nin yerine kimin getirileceği ise birkaç gün içinde belli olacak. 

İTALYAN BASINI: PRANDELLI İÇİN SAATLER SAYILI
Galatasaray Yönetim Kurulu'nun, İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli ile yolları ayırma kararı İtalyan basınında da yankı uyandırdı. Ülkenin yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, internet sayfasında manşetten duyurduğu haberinde, "Prandelli için saatler sayılı. Gönderilme kararı çoktan alındı" başlığını kullandı.

Haberde, Cesare Prandelli için Galatasaray yedek kulübesindeki macerasının sonuna gelindiği ifade edilirken, Prandelli'nin çalıştırdığı takımın, ligde son olarak 3-0'lık Trabzonspor mağlubiyetinden sonra dün akşam UEFA şampiyonlar ligi'nde Belçika ekibi Anderlecht'e yenilerek, Avrupa'ya veda ettiğine dikkat çekildi. Prandelli ve Galatasaray ayrılığında imzaların eksik olduğu belirtilen haberde, öğleden sonra tarafların teknik detaylar için buluşacağı, akşam saatlerinde ise kesin olarak yolların ayrılacağı kaydedildi.

Corriere dello Sport da "Prandelli-Galatasaray ayrılığı"nı, internet sitesinden ilk haberolarak yayınladı. Haberde, "ayrılığın akşam saatlerinde kesinlik kazanacağı" belirtildi.

Hürriyet