G.Saray'da Ali Dürüst krizi !

G.Saray'da Ali Dürüst krizi !

Sarı-kırmızılı yönetimde, ikinci günden çatlak sesler çıkıyor...

Kulislerde "Ali Bey yönetime girmedi ama sanki '2 numara gibi' davranıyor Uzaktan elini taşın altına sokmak bu olsa gerek" şeklinde konuşuyorlar.

Sarı-kırmızılı yönetimde, ikinci günden çatlak sesler çıkıyor. Başkan Duygun Yarsuvat'ın, yönetime girmeyi reddeden ama Sportif AŞ'nin CEO'luğuna getirdiği Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak ile Florya'ya çıkarma yapması, yöneticilerin canını sıktı. Yarsuvat'ın takımla yediği yemek öncesi Prandelli ile yaptığı konuşmada da Dürüst'ün de olması bazı yöneticilerce "Ali Bey hem yönetime girmiyor. Hem de '2 numara gibi' davranıyor. Uzaktan elini taşın altına sokmak da bu olsa gerek" diye eleştirildi. İleride Dürüst yine ön planda olursa, istifaların gelebileceği de ileri sürüldü.

Devir teslim töreni yapılmıyor

Başkan Duygun Yarsuvat, Sportif A.Ş. CEO'SU olarak Ali Dürüst'ün görevlendirildiğini, kulüp içinde duyurdu. Eski CEO Lutfi Arıboğan ile Ali Dürüst'ün arasının olmaması nedeniyle devir teslim töreni yapılmayacak. Dürüst, Futbol A.Ş.'de Mete Başol, Refik Arkan ve Celal Gürcan'ı da yanına alması bekleniyor. Adnan Öztürk de, yapılan teklifi değerlendiriyor.

Fotomaç