G.Saray ve F.Bahçe'den Çakır'a mesaj yok !

G.Saray ve F.Bahçe'den Çakır'a mesaj yok !

Cüneyt Çakır'a Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Geçmiş Olsun Mesajı Yayınlanmadı.

Gençlerbirliği-Karabükspor Maçında Rahatsızlanarak Ameliyat Olan Cüneyt Çakır'a Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Geçmiş Olsun Mesajı Yayınlanmadı.

Cüneyt Çakır,Gençlerbirliği-Karabükspor maçında rahatsızlanmış ve ikinci yarıya devam edememişti.Nefes alamadığını söyleyen Çakır,hastaneye kalıdırıldı.Deneyimli hakemin ciğerlerinde hava olduğu tespit edilirken durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Cüneyt Çakır'ın hastalığından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu Beşiktaş,resmi internet sitelerinden geçmiş olsun mesajı yayınlarken,Fenerbahçe ve Galatasaray'ın herhangi bir açıklama yapmaması dikkat çekti.

TFF'nin Cüneyt Çakır'la ilgili mesajı şöyle:

"FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, bugün oynanan Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor karşılaşmasının ilk yarısının sonunda bir rahatsızlık yaşadı ve müsabakanın ikinci yarısına çıkamadı.
Yapılan kontrollerin ardından akciğerinde hava birikimi olduğu tespit edilen Çakır, başarılı bir operasyon geçirdi. Sağlık durumu iyi olan ve 10 gün içerisinde antrenmanlara başlaması beklenen Cüneyt Çakır'a geçmiş olsun der, başarılı hakemimizin en kısa sürede tekrar sahalara dönmesini temenni ederiz."

Beşiktaş ise şu mesajı yayınladı:

"FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır’ın bugün (dün) Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor karşılaşmasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını, üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Doğum günü olan bugün (dün) maç yöneten ve rahatsızlığı nedeniyle karşılaşmanın ikinci yarısına çıkamayarak hastanede başarılı bir operasyon geçiren Cüneyt Çakır’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz."