G.Birliği'ne sert tepki

G.Birliği'ne sert tepki

Fenerbahçe, Gençlerbirliği ile oynayacakları maç öncesinde kulübün basın sözcüsü Hakan Kaynar’ın yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

Fenerbahçe Kulübü, Gençlerbirliği ile oynayacakları maç öncesinde Ankara temsilcisinin basın sözcüsü Hakan Kaynar’ın hakemlerle ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Kaynar’ın  açıklamalarının “yakışıksız” olduğu belirtilerek, şöyle denildi:

“Türk futbolunda geçen hafta Galatasaray tarafından başlatılan, bu hafta da Gençlerbirliği ile devam eden, Fenerbahçe’nin rakiplerinin müsabakanın  hemen öncesinde, maçın hakemine yönelik yaptıkları manipülatif, hakemi baskı  altına almaya yönelik ve algı yönetimi içeren, sonuçları itibarıyla da başarıya  ulaşan yeni bir tarz geliştirdikleri açıkça ortadadır. Fenerbahçe Kulübü olarak, planlanan algı yönetimi ve maçların hakemlerini etkilemeye yönelik manipülatif açıklamalar karşısında futbol yetkililerini göreve çağırmakla birlikte, bu konu  hakkında en sert tedbirleri alacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.”