G.Antep golleri son 15 dakikada seyrediyor

G.Antep golleri son 15 dakikada seyrediyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un çıktığı 3 maçta atılan goller, karşılaşmaların son 15 dakikasına sığdı.

Ligin ilk 3 haftasında Kasımpaşa, Bursaspor ve Beşiktaş karşısına  çıkan Gaziantep temsilcisi, 2 kez yenilirken, bir galibiyet alabildi. 
 
Bu karşılaşmalarda bir gol kaydeden ve hanesine 3 puan yazdıran  kırmızı-siyahlılar, kalesinde ise 7 gol gördü. Ligin ilk haftasında evinde  Kasımpaşa maçına çıkan Gaziantepspor, ligin ilk golünü bu maçın 80. dakikasında  yedi.  3-0 biten maçın diğer golleri ise 88 ve 90+2'de geldi. 
 
Daha sonra Bursa deplasmanına çıkan Gaziantep ekibi, tek golle  kazandığı bu maçın golünü 90+4'te Muhammet Demir'in ayağından buldu. 
 
Bu hafta sahasında Beşiktaş'ı ağırlayan Gaziantepspor'da durum  değişmedi ve kırmızı-siyahlı ekip son 15 dakikada yediği gollerle maçtan mağlup  ayrıldı.  76. dakikaya kadar golsüz beraberliği koruyan Gaziantepspor, bu  dakikadan sonra kalesinde 4 gol gördü. 
 
Topçu: "Zaaflarımızı yenmeliyiz" 
 
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, özellikle son iki maçta  takımın iyi performans gösterdiğini söyledi. 
 
Daha iyi olabilmek için gayret gösterdiklerini vurgulayan Topçu, yaptığı açıklamada, "Futbolda gol atmak kadar gol yemek de var. Ama  bizim bazı sorunlarımız var. Mesela gol yedikten sonra dağılıyoruz. Bu adeta  zaafımız durumunda. Zaaflarımızı yenmeliyiz. Bunu başarırsak daha başarılı  olacağız" dedi. 
 
Milli maçlar arasını iyi değerlendireceklerini dile getiren Topçu, çok  çalışıp eksikliklerini giderme yoluna gideceklerini vurguladı. 
 
Ligin 4. haftasında Akhisar Belediyespor'a konuk olacaklarını  hatırlatan Topçu, bu maça kadar sıkıntıları giderip daha iyi bir takım görüntüsü  vermeye çalışacaklarını kaydetti.