''Futbol yaşamım bitecek''

''Futbol yaşamım bitecek''

Beşiktaş’ın gurbetçi futbolcusu Veli Kavlak’tan şok açıklama…

Sakatlıklardan başını kurtaramayan tecrübeli futbolcu futbolu bırakabileceğini söyledi. Veli ”dördüncü operasyon da yardımcı olmazsa futbol yaşamım bitecek.” şeklinde konuşarak Beşiktaşlı taraftarları şok etti.

Beşiktaş’ın sakatlıklardan başını kurtaramayan Veli Kavlak’ın futbol hayatı bitebilir.Son 1.5 sezonda omuzundan 3 ameliyat geçiren Veli, bir türlü istediği forma ulaşamadığı gibi geçen hafta da boyun fıtığı ameliyatı geçirmişti. Yaşadığı 4 ameliyat sonrası adeta yıkılan Veli Kavlak futbolu bırakma noktasına geldiğini söyledi.

Avusturya’nın Kronen Zeitung gazetesine son durumu ile ilgili açıklama yapan tecrübeli futbolcu, bu operasyonun başarısız geçmesi halinde futbol yaşantısının biteceğini açıklayarak taraftarları şok etti. İşte Veli Kaylak’ın söylemleri…

“Yanlış kararlar bana çok şeye mal oldu, belki de kariyerimi bitirecek. Beş gün önce antrenmanda büyük acı hissettim. Vücudumun sağ tarafını hiç hareket ettiremiyordum. Bir nörolog boynumda, omuz eklemine giden sinirlerin olduğu yerde fıtık olduğunu söyledi. Bu, bir yıl önce de tespit edilmişti fakat umursanmadı. Bu operasyon da cevap vermezse futbol hayatım bitecek.” şeklinde konuştu.

Sporcope