Friedel'ın Demba Ba korkusu

Friedel'ın Demba Ba korkusu

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Tottenham'ın kalecisi Brad Friedel, Beşiktaş hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü karşı karşıya geleceği Tottenham'ın tecrübeli kalecisi Brad Friedel, zorlu mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. 

Beşiktaş'ın dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu söyleyen 43 yaşındaki kaleci, "Rakibimiz ne kadar önemli bir takım olduğunu Arsenal maçında ispatladı. Özellikle Demba Ba'ya dikkat etmeliyiz" dedi. 
 

İlerleyen yaşına rağmen futbol oynamaktan keyif aldığını belirten Amerikalı eldiven, "43 yaşındayım ve futbol oynamaktan keyif alıyorum. Ailem de Londra'da yaşamaktan dolayı mutlu. Şartlar el verdiği taktirde futbol oynamayı sürdürmek istiyorum" dedi.

Siyah-Beyazlılar'ın dikkat edilmesi gereken tehlikeli isimlere sahip olduklarını savunan Freidel, "Beşiktaş'ın Arsenal maçını izleme şansı bulmuştum. Ne kadar önemli ve dikkat edilmesi gereken bir takım olduklarını Arsenal'e karşı ispatladılar. Skoru değiştirecek isimlere sahipler. Yıllarca Premier Lig'de forma giyen Demba Ba da bunlardan bir tanesi. Tabii ki kazanan tarafın biz olmasını umuyorum ama bizi zor bir maç bekliyor" diye konuştu.

"TÜRKİYE'Yİ UNUTMUYORUM"

1995-96 dönemleri arasında Galatasaray'da forma giydiği dönemin hayatında önemli bir yeri olduğunu savunan başarılı kaleci, "Galatasaray'da çok keyifli bir dönem geçirdim. İstanbul'da yaşadıklarım futbol hayatımın en önemli yıllarından biriydi. Orada çok iyi arkadaşlıklar edindim. Hala Türkiye Ligi'ni takip ediyorum. Galatasaray ve diğer Türk takımlarının Avrupa maçlarını takip ediyorum. Graeme Souness'in Fenerbahçe'nin sahasına bayrak diktiği maçı unutamıyorum. Galatasaray tarihi için çok önemli bir andı" yorumunu yaptı.