Floyd Mayweather Melo'ya misafir oldu

Floyd Mayweather Melo'ya misafir oldu

Floyd Mayweather, geçen hafta İstanbul'a geldi ve Felipe Melo'nun misafiri oldu.

Yıllık 105 milyon dolarlık kazancıyla dünyanın en çok kazanan sporcusu olan dünya şampiyonu boksör Floyd Mayweather, geçen hafta İstanbul'a geldi ve Felipe Melo'nun misafiri oldu. Brezilyalı futbolcu, ünlü boksöre Galatasaray forması hediye etti.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre; dünyanın en çok kazanan sporcusu Türkiye'ye geldi, soluğu Galatasaraylı Felipe Melo'nun yanında aldı. 14 Eylül'de çıktığı ve rakibini yendiği tek bir boks maçıyla 32 milyon doları kasasına koyan Floyd Mayweather, Amerika'dan özel uçağıyla İstanbul'un yolunu tuttu. Ünlü boksöre şehirde 16 koruması eşlik etti.

PROFESYONEL RİNGDE 47 GALİBİYETİ VAR

47 galibiyet ile profesyonel kariyerinde 'yenilmez' unvanı bulunan ABD'li sporcu, sarı-kırmızılıların Brezilyalısı ile akşam yemeği yedi. Felipe Melo, "Boks dünyasının efsanesi ile keyifli bir yemek yedik" derken, yanında getirdiği Galatasaray formasını da Mayweather'a hediye etti. Brezilya basını da bu buluşmaya büyük ilgi gösterdi. Günümüzün en önemli boksörünün Melo'yu İstanbul'da ziyaret ettiği okuyuculara duyurulurken, "Melo bir çok boksseveri kıskandıracak bir iş yaptı" yorumu yapıldı.

YILDA 105 MİLYON DOLAR KAZANIYOR

Ekonomi dergisi Forbes, geçtiğimiz aylarda duyurduğu, dünyanın en çok kazanan sporcuları listesinde ünlü boksörü 105 milyon dolarlık yıllık kazanç ile ilk sıraya koymuştu. Bu listede Floyd Mayweather'ı, 80 milyon dolarla Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo ve 72 milyon dolarla yıldız basketbolcu LeBron James takip ediyor.

PARALARINI HER FIRSATTA SERGİLİYOR

Floyd Mayweather, kazandığı paraları her fırsatta sergilemesiyle de tanınan bir sporcu. Son olarak Marcos Maidana ile yaptığı maçtan 32 milyon dolar alan ünlü boksör, aralarında Bugatti'nin de yer aldığı çok sayıda lüks otomobil ve malikaneye sahip. Mayweather, en çok da kazandığı paralarla yatakta poz vermeyi seviyor.

20-011.jpg

1-428.jpg

Milliyet