Florya'nın tek patronu Denizli

Florya'nın tek patronu Denizli

Mustafa Hoca, futbolda tam yetki istedi, hiç bir idarecinin Florya’da görev yapmasını istemedi. Denizli, direkt başkana bağlı çalışacak

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Hamza Hamzaoğlu ile yaşanan ayrılığın ardından boşalan teknik direktörlük koltuğunu Mustafa Denizli’ye emanet etti.
 
Özbek ile dün başkanın oteli Point Otel’de bir araya gelen Denizli, yaklaşık yarım saatlik görüşmenin ardından teklifi kabul etti. Mustafa Hoca’nın 1.5 yıllık sözleşme yapacağı ifade edildi. 
 
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Mustafa Denizli’nin bir araya gelmesini sağlayan aracı, tecrübeli hocanın, “Sadece başkanla görüşürüm ve başkanla anlaşırım” mesajını iletti. Bunun üzerine yönetimden yetki alan Başkan Özbek, Denizli’yle görüşme trafiğini tek başına yürüttü.
 
Türkiye’nin en kariyerli ve başarılı hocaları arasında yer alan Mustafa Denizli’nin ilk planda Florya’ya el atacağı öğrenildi. Denizli’nin bütün yetkileri üzerinde toplayacağı ve burada işine karışan yönetici bulunmasını istemediği ifade edildi. Sarı-kırmızılıların yeni teknik patronu, doğrudan başkana bağlı çalışacak.
 
Kendisi karar verecek
Denizli’nin ekibi konusunda da Başkan Dursun Özbek’ten gerekli onayı ve desteği aldığı belirtildi. Mustafa Hocanın, yardımcılarına kendisinin karar vereceği bildirildi. 
 
Usta teknik adamın ayrıca transfer konusunda da yönetimle uyumlu gideceği ancak devre arası için gerek gördüğü mevkilere takviye isteyebileceği dile getirildi.
 
Madrid’te olmayacak

Mustafa Denizli, Atletico Madrid karşılaşmasında takımın başında olmayacak. Türk Telekom Arena’da cuma günü imza atması beklenen tecrübeli teknik adamın yardımcıları için ise yine sarı-kırmızılıların eski futbolcularından Emre Aşık ve Ümit Davala ismi ön plana çıktı. Ergün Penbe de adaylar arasında yer alan başka bir isim olarak gösterildi.
 
Muhalif isim çark etti
Galatasaray’da Mustafa Denizli ismine karşı olduğu iddia edilen yöneticilerden birinin, önceki gün tecrübeli teknik adamı arayarak kendisinin böyle bir düşüncesinin bulunmadığını söylediği ifade edildi.
Denizli’yi “Heyecanını yetirmiş, çalışmayı sevmeyen, çağdaş metotlardan uzak” biri olarak çevresine anlatan bu idarecinin, önceki gün Denizli’yi telefonla arayarak, “Medya size karşı olduğumuzu yazıyor. Bu kesinlikle doğru değil” dediği ortaya çıktı.
 
Aynı idarecinin “Hocam seni çok severim. Yazılanların benimle ilgili bölümleri doğru değil. Umarım beraber güzel başarılara imza atarız” ifadelerini kullandığı bildirildi.
 
‘Hoşuma gitti’
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mustafa Denizli’nin sarı-kırmızılılarda göreve gelmesine ilginç bir yorum getirdi. Orman, “Denizli gibi iyi bir Beşiktaşlının Galatasaray’a hoca olması hoşuma gitti. Denizli’nin Beşiktaşlı olduğunu herkes biliyor” diye konuştu.

Milliyet