Florya'da veda !

Florya'da veda !

Yarsuvat, son gününde önce seçime katılacak, daha sonra da Beşiktaş derbisine hazırlanan takımın yanına koşacak.

Galatasaray’da artık nefesler tutuldu, gözler Beşiktaş maçına çevrildi. Türk Telekom Arena’da yarın ligin belki de en önemli 90 dakikasına çıkacak olan Cim-Bom’da, Duygun Yarsuvat da son gönünde soluğu Florya’da alacak.

Seçim nedeniyle önce Galatasaray Lisesi’ne gidecek olan Başkan Yarsuvat, hem teknik kadro ve futbolcularla vedalaşmak hem de Beşiktaş maçı öncesi başarılar dilemek için Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gidecek. Antrenmanı izledikten sonra Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Sportif AŞ üyesi Ali Dürüst ile beraber futbolcularla yemekte bir araya gelecek Yarsuvat, bugüne kadar sergilenen tablo için teşekkür edecek ve Beşiktaş maçına yönelik beklentisini aktaracak.

Duygun Yarsuvat’ın, “Sizlere çok teşekkür ediyorum. Tarihe geçmek için önünüzde 180 dakika kaldı. Fırtınalı bir sezon geçirdik. Kimse toparlanıp bu noktaya gelebileceğini kolay kolay tahmin edemezdi. Bu bakımdan sizlerle gurur duyuyorum” diye konuşacağı öğrenildi.

Diğer taraftan sarı-kırmızılı yönetim, Beşiktaş maçı için özel prim belirlemedi. Futbolcuların, kazanmaları halinde 15’er bin dolar alacakları belirtildi.

Milliyet