Florya'da Denizli etkisi

Florya'da Denizli etkisi

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, titiz bir şekilde tüm detaylara hakim olmayı amaçlıyor.

Galatasaray'da 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Mustafa Denizli, yeni dönem için kolları sıvadı. Tecrübeli teknik adam, takım hakkında ayrıntılı şekilde bilgi sahibi olmak istiyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri ve Türk Telekom Arena'da incelemeler yapan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, titiz bir şekilde tüm detaylara hakim olmayı amaçlıyor. Denizli, futbolcuların tek tek ev adreslerini istedi. Oyuncularla sürekli iletişim halinde olmak isteyen deneyimli teknik adam, ayrıca beslenme alışkanlıkları konusunda fikir sahibi olmayı hedefliyor. Tesislerdeki yemek listelerini talep eden Denizli, kamplarda ve antrenman sonrası yemeklerdeki menü tercihlerini belirleyecek. Masörler ile bire bir konuşan tecrübeli teknik adam, tesis çalışanlarının da listesini istedi.
 
Denizli'ye takım analizi ile ilgili de bilgiler veriliyor. Özellikle futbol direktörü Cenk Ergün ve analiz ekibi, sarı kırmızılıların sezon boyunca yaptığı antrenmanlardan, maçlardaki istatistiklere kadar tüm konularda Denizli'ye destek oluyor. Mustafa Denizli, oyuncuların fiziksel performans ölçümlerini de inceleyerek yeni bir çalışma programı belirleyecek.
 
İmza töreninde basın ile daha sonra bir araya geleceğini ifade eden Denizli, fikir değiştirerek sarı kırmızılı oyuncular ile Kasımpaşa maçına kadar yalnız kalmak istedi. Zorlu maça kadar motivasyonu arttırmak isteyen tecrübeli teknik adam, oyuncularından geçmişi unutup yeni döneme sıfırdan başlayacaklarını anlatacak.
 
NTV Spor