Florya paramparça !

Florya paramparça !

Geçtiğimiz sezonu 4. yıldız takarak bitiren Galatasaray'da son dönemde yaşanan düşüşün sebebi olarak takım içi huzursuzluğun olduğu dile getiriliyor.

Florya'da Prandelli döneminde takım içinde oluşan gruplaşmanın yeniden ortaya çıktığı belirtildi. Hamza Hamzaoğlu'nun G.Saray'ın başına geçmesiyle birlikte İtalyan hoca döneminde takım içinde futbolcular arasında oluşan ayrışmalar kısa bir dönemliğine rafa kalkmıştı. Bu başarıda Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın katkısı çok büyüktü.

Albayrak faktörü
 
Ancak alınan 3 kupa ve takılan 4. yıldız sonrasında başlanan yeni sezonda takım içindeki eski gruplaşmalar yeniden gündeme geldi. Bunun sonucunda takım içindeki arkadaşlık ortamı ortadan kayboldu. Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak gibi Florya'nın iki önemli isminin orada olmaması ve Hamzaoğlu'nun yalnız kalması Galatasaray'ın düşüşüne neden oldu.

Tartışmalar yaşandı
 
Takım içindeki huzursuzluğun en son göstergesi Atletico Madrid maçında oyuncular arasında yaşananlar oldu. Chedjou ile Olcan arasında karşılaşma sırasında sert bir tartışma yaşandı. Kamerunlu futbolcu yenile birinci golden sonra Semih Kaya ile tartışmıştı.

Sneijder rahatsızlığı
 
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder'in Atletico Madrid maçı sonrası "İyi çalışmıyoruz. Bir türlü takım olamıyoruz. Taktiğimiz yok" açıklamasının takım içinde rahatsızlığa neden olduğu kaydedildi.

Bugün