Flamengo Melo ile anlaştı

Flamengo Melo ile anlaştı

Brezilya basını Flamengo'nun Felipe Melo ile anlaştığını duyurdu.

Sezon başında Fenerbahçe'de dikiş tutturamayan Diego Ribas'ı kadrosuna katan Flamengo kulübü, şimdi de G.Saray'ın eski futbolcusu Felipe Melo ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'nun yeni takımı belli oldu. Sarı-kırmızılı ekiple yolunu ayırdıktan sonra İtalya'nın Inter takımında forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusunun, futbol hayatına ülkesinde devam etme hazırlıkları yaptığı ortaya çıktı. 
 
Brezilya basınındaki haberlere göre 33 yaşındaki futbolcu, eski kulübü Flamengo ile anlaştı. Inter ile sözleşmesi 2017'de sona erecek Sambacı futbolcunun, tüm detaylarda kırmızı-siyahlı ekiple el sıkıştığı bildirildi.
 
Flamengo formalı pozlar veriyordu 
Flamengo'nun Inter ile yapacağı pazarlığa kaldığı belirtilen transferin, İtalya'da ligler devre arasına girdiğinde gerçekleşmesi bekleniyor. Brezilya ekibinin yıldız futbolcuyu, Şubat ayında başlayacak olan Libertadores Kupası'nın kadrosuna mutlaka dahil etmek istediği ifade edildi. Felipe Melo son dönemde çok kez sosyal medya hesabı üzerinden, Flamengo formasıyla verdiği pozlarla gündeme gelmişti.    

66-011.jpeg

Milliyet

Etiketler felipe melo Flamengo