Fırtına Cardozo'yla esiyor !

Fırtına Cardozo'yla esiyor !

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor, sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya geldi.

Trabzonspor, Mehmet Ekici'nin harika frikiği ve golcüsü Cardozo'nun 12. golünü attığı mücadelede Erciyesspor'u 2-1 yenerek ligde son 3 haftada 7. puanını aldı.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri Mehmet Ekici ve Cardozo kaydederken Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un tek sayısı ise Anıl Karaer'den geldi.

SAİ Kayseri Erciyesspor'da Edinho 90+4. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Bu galibiyet Trabzonspor puanını 29'a çıkarırken Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ise 17 puanda kaldı.

SALİH KORKUTTU

Dakikalar 30'u gösterirken çıktığı hava topunda rakibi ile çarpışarak yere düşen Trabzonspor'un genç futbolcusu Salih Dursun nefes almakta güçlük çekince hemen sağlık ekipleri sahaya girerek oyuncuya müdahale etti. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Salih Dursun sedye ile saha dışına çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ERKAN ZENGİN İLK KEZ

 Trabzonspor'a devre arasında transfer edilen Erkan Zengin, bordo-mavili takımda ilk kez bir lig maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Medicana Sivasspor maçının 65. dakikasında oyuna girerek 2 asist yapan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü ile oynanan karşılaşmada ilk 11'de forma giyen bordo-mavili takımın yeni transferi, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçıyla ilk kez ligde ilk 11'de forma giydi.

 Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşısında ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

 


İŞTE MÜTHİŞ MAÇIN ÖZETİ:
Diğer sayfada

[PAGE]

 

M.S: Mücadele Trabzonspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona eriyor.

90. DK: SAİ Kayseri Erciyesspor 10 kişi kalıyor ! Edinho rakibi Ferhat Yazgan ile girdiği ikili mücadelede rakibine yaptığı hareketten sonra direkt kırmızı kartla oyun dışı kalıyor.


90. DK: Murat Yıldırım'ın sert şutunda top önce direğe sonra kaleci Hakan Arıkan'a çarparak kornere gidiyor. SAİ Kayseri Erciyesspor beraberlik golüne çok yaklaşıyor.

83. DK:Oscar Cardozo, Barış Memiş'e yaptığı sert müdahale sonrasında hakem tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

82. DK: Trabzonspor Sefa Yılmaz ile üçüncü gole yaklaşıyor ! Özer Hurmacı'nın güzel pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Sefa Yılmaz, rakibinden topu kurtardıktan sonra ayağının dışıyla vuruşunu yapıyor ancak top az farkla direğin dibinden auta gidiyor.

81. DK: İki takım da son oyuncu değişiklik haklarını kullanıyor. SAİ Kayseri Erciyesspor'da Yasin Pehlivan yerini Björn Vleminckx'e bırakırken, Trabzonspor'da ise Fatih Atik'in yerine Ferhat Yazgan kalan dakikalarda mücadele edecek.

78. DK: Oscar Cardozo topu çok iyi saklayıp ceza sahası önüne kadar getiriyor. Sol kanatta müsait durumdaki arkadaşı Erkan Zengin'e pasını veriyor. Erkan Zengin topu kontrol edip sağ ayağına aldıktan sonra uzak kale direğine doğru plasesini yapıyor ancak top az farkla üstten auta gidiyor.

76. DK: Konuk ekipte bir oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mehmet Akgün yerini Murat Yıldırım'a bırakıyor.

71. DK: Jose Bosingwa'nın sağ kanattan yaptığı ortaya kaleci Gökhan Değirmenci çıkarak müdahale ediyor ancak kısa düşen topu iyi takip eden Oscar Cardozo kafayla topu indiriyor. Ceza sahası içinde topu önünde bulan Sefa Yılmaz vuruşunu yapmak isterken Caner Osmanpaşa'ya faul yapıyor. Gökhan Değirmenci'nin büyük hatası pahalıya mal olabilirdi.

70. DK: Fatih Atik, Cenk Ahmet Alkılıç'a yaptığı faul sonrasında karşılaşmada sarı kart gören bir başka isim oluyor.

68. DK: Ev sahibi ekipte de bir değişiklik gerçekleşiyor. Bugün müthiş bir gole imza atan Mehmet Ekici oyundan çıkıyor ve yerini Soner Aydoğdu'ya bırakıyor.

67. DK: SAİ Kayseri Erciyesspor ilk oyuncu değişiklik hakkını kullanıyor. Necati Ateş kenara geliyor ve yerine Serdar Gürler oyuna dahil oluyor.


66. DK: 66. DK: Erkan Zengin'in attığı ters topla sağ kanatta topla buluşan Jose Bosingwa, tıpkı ilk golde olduğu gibi Oscar Cardozo'ya adrese teslim bir top gönderiyor. Altıpasın solunda çok iyi yükselen Oscar Cardozo'nun kafa vuruşunu kaleci Gökhan Değirmenci son anda yatarak kurtarmayı başarıyor.Erkan Zengin'in attığı ters topla sağ kanatta topla buluşan Jose Bosingwa, tıpkı ilk golde olduğu gibi Oscar Cardozo'ya adrese teslim bir top gönderiyor. Altıpasın solunda çok iyi yükselen Oscar Cardozo'nun kafa vuruşunu kaleci Gökhan Değirmenci son anda yatarak kurtarmayı başarıyor.

59. DK: Royston Drenthe'nin ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta top az farkla üstten auta gidiyor.

57. DK: Musa Nizam, golden sonraki itirazlarından dolayı sarı kart görüyor.

56. DK: GOOOLLL!!! SAİ Kayseri Erciyesspor, Anıl Karaer'in golüyle farkı bire indiriyor. Sol kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşu sonrasında topun sahibi Barış Memiş oluyor. Barış Memiş, Fatih Atik'ten sıyrıldıktan sonra arka direğe ortasını yapıyor. Arka direkte iyi yükselen Anıl Karaer kafayla topu ağlarla gönderiyor. Pozisyonda Anıl Karaer'in faul yaptığını düşünen Trabzonsporlu futbolcular hakeme itiraz ediyor.

53. DK: Jose Bosingwa, rakibi Barış Memiş'e yaptığı müdahale sonrasında karşılaşmadaki ilk sarı kart gören isim oluyor.

52. DK: Kazanılan serbest vuruşta topun başına Barış Memiş, Edinho ve Royston Drenthe geliyor. Önce Barış Memiş sonrasında ise Edinho topun üstünden atlıyor. Royston Drenthe'nin sert şutunda top sol köşeden üstten auta gidiyor. SAİ Kayseri Erciyesspor bu serbest vuruştan yararlanamıyor.

48. DK: Sağ kanatta topla buluşan Sefa Yılmaz topu bir kaç metre sürdükten sonra arka direğe doğru ortasını yapıyor ancak SAİ Kayseri Erciyesspor savunması hızlı davranarak Trabzonsporlu futbolculara vuruş şansı vermiyor.

40. DK:  Mustafa Akbaş'ın ceza sahası çizgisinin hemen önünde Barış Memiş'e yaptığı müdahaleyi hakem Hüseyin Göçek faul olarak değerlendiriyor ve SAİ Kayseri Erciyesspor kaleyi tam cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

48. DK: Sağ kanatta topla buluşan Sefa Yılmaz topu bir kaç metre sürdükten sonra arka direğe doğru ortasını yapıyor ancak SAİ Kayseri Erciyesspor savunması hızlı davranarak Trabzonsporlu futbolculara vuruş şansı vermiyor.

47. DK: Ceza sahası dışı sol çaprazda topu önünde bulan Royston Drenthe vuruşunu yapıyor ancak Trabzonspor savunması açıyı iyi kapatarak şutun kaleye gitmesini önlüyor.

46. DK:Hüseyin Göçek'in düdüğü ile ikinci yarıya konuk ekip SAİ Kayseri Erciyesspor başlıyor.

İ.Y: Mücadelede ilk yarı sona erdi.

45. GOOOLLL!!! Trabzonspor, Oscar Cardozo'nun golüyle ilk yarının uzatma dakikalarında farkı ikiye çıkarıyor. Sağ kanatta topla buluşan Jose Bosingwa topla ceza sahası sağ çizgisinin dışına kadar ilerledikten sonra ortasını yapıyor. Altıpasın gerisinde bomboş durumda Oscar Cardozo kafayla topu köşeden ağlarla buluşturuyor. Jose Bosingwa adrese teslim ortası ile golde büyük pay sahibi oluyor.


45. DK: İlk yarının sonuna oynanmamış süre olarak en az 3 dakika ilave ediliyor.

41. DK: Trabzonspor taraftarı bu dakikalarda takımına desteğini arttırıyor.

38. DK: Sol kanattan atağa katılan Musa Nizam son çizgiye inip ortasını yapıyor ancak herkesi aşan top ters kanatta SAİ Kayseri Erciyesspor savunması tarafından uzaklaştırılıyor.

35. DK: Trabzonspor yarı alanında sol kanatta yaşanan ikili mücadelede Edinho rakibi Aykut Demir'e faul yapıyor.

34. DK: Mehmet Ekici'nin uzak mesafeden yaptığı sert vuruşta top farklı şekilde üstten auta gidiyor.

31. DK: Trabzonspor ilk oyuncu değişikliğini zorunlu olarak gerçekleştiriyor. Sakatlığı nedeniyle sahayı az önce sedye ile terkeden Salih Dursun'un yerine Mustafa Akbaş oyuna dahil oluyor.

30. DK: Sağ kanattan Trabzonspor savunması arasına çok hızlı bir şekilde giren Cenk Ahmet Alkılıç, rakiplerini ekarte ettikten sonra hareketlenen Edinhoun önüne güzel bırakıyor. Altıpasın sağ çaprazında kaleci ile karşı karşıya kalan Edinho'nun vuruşunda top yandan dışarı gidiyor. SAİ Kayseri Erciyesspor beraberlik golüne çok yaklaşıyor.

29. DK: Rakibi ile çarpışan Salih Dursun kendini yerde buluyor ve sahayı sedyeyle terkediyor.

26. DK: Ceza sahası sağ çizgisinin hemen dışından kazanılan serbest vuruşta Royston Drenthe topun başına geçiyor. Royston Drenthe'nin etkili vuruşunda top yan ağlarda kalıyor ve topa uzanmak isteyen kaleci Hakan Arıkan bir sakatlık geçiriyor.

25. DK:Hakan Arıkan'ın sakatlığı nedeniyle oyun kısa bir süreliğine duruyor.

22.: DK: GOOOLLL!!! Trabzonspor, Mehmet Ekici'nin attığı harika golle karşılaşmada 1-0 öne geçiyor. Ceza yayının bir kaç metre gerisinden hafif sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına duran topların usta ismi Mehmet Ekici geliyor. Mehmet Ekici'nin uzak kale direğine doğru yaptığı müthiş vuruşta top üstten ağlarla buluşuyor. Bu vuruşta kaleci Gökhan Değirmenci çaresiz kalıyor. Mehmet Ekici, jeneriklere geçecek kalitede bir gole imza atıyor.

19. DK: Sol kanattan gelişen hızlı hücumda savunmadan ileri çıkan Musa Nizam ceza sahasına ortasını yapıyor. Kaleye paralel geçen top arkaya açılıyor. Sefa Yılmaz topu göğsüyle kontrol ettikten sonra ceza yayındaki arkadaşı Mehmet Ekici'yi görüyor ve bu futbolcunun vuruşunda köşeye giden topa kaleci son anda yatarak sahip oluyor.

16. DK: Bu dakikalarda mücadelede tempo, ilk dakikalara göre daha düşük seyrediyor.

13. DK: Bu kez sol kanattan Erkan Zengin'in kullandığı köşe vuruşunda ön direğe gelen topu Edinho kafayla karşılıyor. Ceza sahası dışına açılan topa Özer Hurmacı gelişine vuruyor ancak istediği gibi vuramayınca bu top da kaleci Gökhan Değirmenci'nin üstüne gidiyor. Trabzonspor, köşe vuruşlarından sonra iki kez gol fırsatından yararlanamıyor.

11. DK: SAİ Kayseri Erciyesspor yarı alanında ceza sahasına yakın bir noktada yaşanan hava topu mücadelesinde Erkan Zengin yükselirken rakibi Cenk Ahmet Alkılıç'a faul yapıyor.

8. DK:Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Mehmet Ekici geliyor. Mehmet Ekici'nin ortasını ön direkte Edinho kafayla karşılıyor ancak kısa düşen topa ceza yayının hemen gerisinden Fatih Atik gelişine vuruyor fakat vuruşunda savunmaya da çarpan top doğrudan kaleci Gökhan Değirmenci'nin üzerine gidiyor.

5. DK: Ceza sahası çizgisi'nin bir karış gerisinde sol çaprazda topun sahibi olan Necati Ateş, topu sağına çekip uzak kale direğine doğru bir vuruş gerçekleştiriyor ancak top istediği gibi falso almayınca kaleci Gökhan Değirmenci'nin üzerine gidiyor.

2. DK: Karşılaşmanın hemen başında sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında, Salih Dursun'un ceza sahasına ortasını SAİ Kayseri Erciyesspor savunması Sefa Yılmaz'dan önce araya girerek uzaklaştırıyor.

1. DK: Hüseyin Göçek karşılaşmayı başlatan düdüğünü çalıyor ve maça ev sahibi Trabzonspor başlıyor.

-Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 18 haftada Trabzonspor, kendi evinde oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik 1 de yenilgi aldı. Trabzonspor kendi sahasında attığı 22 golle ligin iç sahada en çok gol atan takımı olurken, aynı zamanda kalesinde gördüğü 16 golle ligde Balıkesirspor’dan sonra kendi sahasında en çok gol yiyen takım oluyor. Konuk ekibin deplasman karnesine bakacak olursak, SAİ Kayseri Erciyesspor bu sezon deplasmanda oynadığı 9 maçta sadece 1 kez galip gelebildi. Aldığı 6 beraberlikle Eskişehirspor ile birlikte ligin deplasmanda en çok beraberlik alan takımı oldu. 2 maçta ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

-İki takım bugüne kadar 10 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 6 kez Trabzonspor, 2 kez ise SAİ Kayseri Erciyesspor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Taraflar arasında oynanan 2 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı.

-Ev Sahibi Trabzonspor’da Yusuf Erdoğan’ın kart cezası bulunuyor. Onur Kıvrak, Essaid Belkalem, Uğur Demirok, Majeed Waris ve Mustapha Yatabare sakatlıkları nedeniyle oynayamacaklar. Afrika Kupası için ülkelerinin milli takım kadrolarında bulunan Carl Medjani ve Kevin Constant da 18 kişilik maç kadrosunda yer almayan diğer isimler oluyor. Konuk ekipte ise İlhan Parlak, Kader Mangane, Yacouba Sylla ve Georges Mandjeck’in sakatlıkları bulunuyor. Afrika Kupası’nda ter döken bir diğer isim John Boye de bu akşam takımını yalnız bırakacak.

-Karşılaşma öncesinde ev sahibi Trabzonspor 26 puanla ligde 6.sırada yer alırken, 17 puanı bulunan SAİ Kayseri Erciyesspor ise 12.sırada bulunuyor.

-Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20:00’da başlayacak mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek.

-Spor Toto Süper Lig 18.Hafta mücadelesinde Trabzonspor evinde SAİ Kayseri Erciyesspor ile karşılaşıyor.



MAÇININ CANLI ANLATIMINI SPOR3.COM'DAN VE SPOR3 IPHONE & ANDROID UYGULAMASINDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ..



MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR: Hakan, Salih, Bosingwa, Aykut, Musa, Fatih, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz, Erkan Zengin, Cardozo.

KAYSERİ ERCİYESSPOR: Gökhan, Uğur, Emre, Caner, Mahmut, Edinho, Cenk, Zoua, Murat,Necati, Mehmet
 

MAÇ ÖNCESİ İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ
 

[PAGE]




Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde Trabzonspor, sahasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek. Saat 20:00'de başlayacak mücadele Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak.

Karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Onun yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Süleyman Özay yapacak. Maçın 4. hakemi ise Ümit Öztürk...

 

TRABZON'DA 10 EKSİK VAR

Trabzonspor'da 11 oyuncu çeşitli nedenlerle forma giyemeyecek. Sarı kart cezalısı Yusuf Erdoğan, Belkalem, Uğur Demirok, Waris, Salih Dursun, Onur ve Deniz Yılmaz'ın yanısıra milli takımlarda bulunan Yatabare, Constant ve Medjani takımdaki yerlerini alamayacak. Mehmet Ekici'nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

KAYESRİ ERCİYESSPOR İLE 8'İNCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, 8'inci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce yapılan 7 maçın 4'ünü Trabzonspor kazanırken, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ise 1 kez galip gelebildi. İki maçta ise taraflar beraberliği bozamadı. Bu maçlarda Trabzonspor 12 gol atarken kalesinde 3 gol gördü.