Fiorentina Juventus'u dize getirdi !

Fiorentina Juventus'u dize getirdi !

İtalya Kupası yarı final ilk mücadelesinde Fiorentina deplasmanda Juventus'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Torino'da oynanan İtalya Kupası yarı final mücadelesinin ilk ayağında Fiorentina deplasmanda Juventus'u Salah'ın attığı iki golle 2-1 devirmeyi başardı. 

 Juventus’un hızlı başladığı karşılaşmada golü bulan Fiorentina oldu. 11’de topu orta saha gerisinden alan Mohamed Salah, Juventus savunmasını allak bullak edip ceza sahasına kadar 45 metre kadar sürdüğü meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 24. dakikada Juventus skora dengeyi getirdi. Simone Pepe’nin ortasına müthiş yükselen Fernando Llorente kafayla topu ağlara gönderdi.   

 İlk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona eren karşılaşmanın 56. dakikasında Salah yine sahneye çıktı ve sağdan ceza sahasına girip yerden bir şutla Fiorentina’yı bir kez daha deplasmanda üstünlüğe taşıdı. Mısırlı futbolcu, ara transferde Chelsea’den kiralık olarak geldiği Fiorentina’da son 7 maçta 6. golünü kaydetti. 

 Evinde Fiorentina'ya 2-1 kaybeden Juventus, 10 Nisan 2013'te Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 2-0 kaybettiği maçtan sonra ilk defa bir resmi mücadelede sahadan yenik ayrılmış oldu.

Eurosport