Fikret Orman'dan Şenol Güneş'e: ''Rahat ol hocam''

Fikret Orman'dan Şenol Güneş'e: ''Rahat ol hocam''

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş'e Mario Gomez hakkında garanti verdi.

Başkan, Şenol Güneş’in yaptığı çıkışa, “Gomez giderse, ağlayıp sızlayacak halimiz yok. Rahat ol hocam... Giderse daha da iyisini alırız. Kalırsa da elini sıkıp daha iyi performans göstermesi konusunda başarılar dileriz” sözleriyle cevap verdi.

Tecrübeli teknik adamla yaptıkları toplantı sırasında Şenol Güneş’in sözlerini dikkatli bir şekilde dinleyen Fikret Orman, ‘Şenol ağabey’ diyerek hitap ettiği başarılı hocaya ardından şu sözlerle cevap verdi:

“Mario’nun performansından memnun olmayan yok. Daha iyi olabilir mi onu siz benden daha iyi bilirsiniz. Ancak burada kalıp kalmayacağı konusu henüz net değil. Net olarak, ‘Gideceğim’ ya da ‘Kalacağım’ demedi. Ay sonunda kararını vereceğini belirtti. Sizinle aynı görüşteyim; istek ve arzu ile bu takımda olmak istesin de kim olursa olsun.”

Güneş’e garanti verdi

“Beşiktaş dünya markası. Üstünde Güneş’in hiç batmadığı bir taraftar kitlesine sahip. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak... Gomez giderse, ağlayıp sızlayacak halimiz yok. Rahat ol hocam... Giderse daha da iyisini alırız. Kalırsa da elini sıkıp daha iyi performans göstermesi konusunda başarılar dileriz.”