Fikret Orman'dan Aboubakar açıklaması

Fikret Orman'dan Aboubakar açıklaması

Fikret Orman, UEFA Avrupa Ligi'indeki rakipleri Lyon ve Olympiakos maçında kırmızı kart gören Vincent Aboubakar hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, telefonla bağlandığı BEINSPORTS'A UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçında karşılaşacakları O.Lyon maçını değerlendirdi. Orman ayrıca, dün akşam oynanan Olympiakos maçında kırmızı kart gören Aboubakar'la ilgili de açıklamalarda bulundu.

Orman'ın açıklamaları şöyle:

Lyon zor bir rakip ama son sekizde olduğumuz için Beşiktaş bu kupayı istiyorsa kolayı zoru yok. Beşiktaş da çok kolay bir rakip değil.  Çok önemli oyuncuları olan, çok önemli teknik patronu olan bir futbol kulübü. Maça gidip elimizden geleni yapacağız. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz, oynanmadan kaybedilmez de. Ben umutluyum açıkçası. Biz Liverpool'u eledik, bu sezon Benfica'ya 3-0 geriden geldik, Napoli'yi yendik. Lyon da bunlardan çok ileride bir kulüp değil. Allah futbol şansı versin, dünkü maçta olduğu gibi bireysel hatayla 10 kişi kalmayalım.Dinamo Kiev maçındaki gibi ahlaksız bir hakemle karşı karşıya kalmayalım. İnşallah turu geçeriz. Beşiktaş Kulübü, tesileriyle, oyuncu kalitesiyle, teknik kadro kalitesiyle, stadyumuyla, camianın büyüklüğü ve taraftarıyla bu kupaları alabilecek bir kulüptür. Onun için de hedefimiz UEFA Kupası.

Aboubakar Beşiktaş'a zarar verdi

Disiplin yönetmeliğinin gereği neyse o ceza verilecektir. Tabiiki çok amatörce bir hata.  Bırakın dünkü maçı, önümüzdeki iki maçta da yok. Yapmış olduğu hareketle Beşiktaş'a büyük zarar verdi ama futbolun içinde var bunlar.