''Feyenoord, Beşiktaş maçına hazır değil''

''Feyenoord, Beşiktaş maçına hazır değil''

Ülke basını, "Feyenoord Beşiktaş maçına hazır değil" değerlendirmesinde bulundu.

Hollanda ekibinin Real Sociedad karşısındaki oyununu değerlendiren ülke basını, "Feyenoord Beşiktaş maçına hazır değil" değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Feyenoord, İspanya'nın Real Sociedad takımı ile oynadığı hazırlık maçından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmada Hollanda ekibinin formunu değerlendiren ülke basını takımın iyi durumda olmadığı analizini yaptı ve "Feyenoord, Beşiktaş maçına hazır değil" ifadesini kullandı.

Öte yandan takımın sakat isimlerinden bir tanesi olan Ruben Schaken'den Feyenoord'a iyi haber geldi.  Hollanda Milli Takımı'nın da formasını giyen oyuncunun dizindeki sakatlığın iyileştiği, gelecek haftaki Beşiktaş maçında forma giyebileceği ifade edildi.

Vormer'in Beşiktaş sevinci

Takımın orta sahasının önemli ismi Ruud Vormer de açıklamalarda bulundu. 26 yaşındaki futbolcu siyah-beyazlılar ile eşleşmekten memnun olduklarını itiraf ederek, "Beşiktaş kolay bir rakip değil o yüzden küçümsememeli ve dikkatli olmalıyız. Ancak daha da zorlu ekiplerle eşleşebilirdik. O yüzden ben kuradan memnunum" dedi.