Fernando Torres bombası !

Fernando Torres bombası !

Beşiktaş, Atletico Madrid'de kiralık olarak forma giyen Torres'i renklerine bağlamak için harekete geçti.

Beşiktaş, Atletico Madrid’in İspanyol forvetine kanca attı. Dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları ilk görüşmeyi Madrid’de gerçekleştirdi.

Adım adım şampiyonluğa koşan Beşiktaş, yeni sezonda Vodafone Arena’ya süper bir yıldız getirmekte kararlı… Mario Gomez’in Beşiktaş’tan ayrılma ihtimaline karşı golcü arayışına odaklanan yönetim, Atletico Madrid’de kiralık olarak oynayan Fernando Torres’i renklerine katmak için harekete geçti.

Milan ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fernando Torres ile ilk teması İspanya’da yönetici Erdal Torunoğulları gerçekleştirdi. Torunoğulları, Torres ve menajerine hem Beşiktaş’ın maddi imkanlarının arttığını hem de Mario Gomez örneğini vererek ikna etmeye çalıştı.

Siyah-beyazlı yöneticinin, “Gomez düşüşe geçmişti. Beşiktaş’a geldikten sonra yeniden yıldızı parladı. Hem iyi para kazanırsın hem de Torres olduğunu bir kez daha kanıtlarsın” dediği öğrenildi. İspanyol forvetin, bu teklife sıcak baktığı ve yeni bir görüşme için cevap beklediği ifade edildi.

AMK Gazetesi