Fernandao'dan flaş Milli Takım açıklaması

Fernandao'dan flaş Milli Takım açıklaması

Fernandao, ülkesinin milli takımında oynamayı hiçbir zaman düşünmediğini belirterek, Türk Milli Takımı'nda oynamanın kendisi için keyif olacağını kaydetti.

Sarı-lacivertli kulübün resmi yayın organlarından Fenerbahçe  Dergisi'nin eylül ayı sayısına açıklamalarda bulunan golcü oyuncu, "Brezilya  Milli Takımı'nda oynamayı hiçbir zaman düşünmedim. Bir gün Türk Milli Takımı'nda  oynama fırsatım olursa, benim için büyük bir keyif olur" ifadesini kullandı. 
 
Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor forması giyerken daha büyük takıma  transfer olmayı hedeflediğini vurgulayan Fernandao, "Bursaspor'a geldiğim ilk  günden bu yana performansımı üst düzeyde tutmaya çalıştım. Hedefim; Türkiye'nin  en büyük takımlarında forma giymekti. Bunu da başardım. Şu anda Türkiye'nin en  büyük ve en önde gelen takımlarından birindeyim" görüşlerini aktardı. 
 
Brezilyalı oyuncu, gol kralı olduğu Bursaspor'daki performansını  Fenerbahçe'de de sürdürmeyi istediğini bildirerek, "Fenerbahçe'de atacağım  gollerle takımıma katkı sağlamak istiyorum. İnsanların benim kapasitemi gördüğünü  düşünüyorum. Bunu üst düzeyde göstermeye devam edeceğim. Hedefimiz her zaman için  zirvede yer almak. İyi bir antrenöre ve iyi oyunculara sahibiz ve Fenerbahçe'yi  iyi yerlere getireceğimize inanıyoruz. UEFA Avrupa Ligi'nde çok iyi yerlere gelme  şansımız var. Finale kadar gidebiliriz. Ben o ışığı görüyorum" açıklamasında  bulundu. 
 
Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'yı öven sarı-lacivertli  futbolcu, "Vitor Pereira, her oyuncuya eşit mesafede olduğunu hepimize  hissettiriyor. Antrenmanlarda hiçbir zaman ayrım yapılmıyor. Son antrenmana kadar  tüm oyuncular bir arada çalışıyor. Bütün oyuncular bu takımda oynayabileceğini ve  bu takımda şansı olduğunu biliyor. Ne istediğini bilen ve bize de bunu  aktarabilen bir antrenör. Aynı dili konuşuyoruz ve bunun benim için bir avantaj  olduğuna inanıyorum. Onun benden istediklerini çok iyi anlayabiliyorum" şeklinde  ifadeler kullandı.