Fernandao kararını verdi

Fernandao kararını verdi

Fernandao'nun menajerinden transfer açıklaması geldi...

Bursaspor'da gösterdiği performans ve attığı gollerle Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündemine gelen Fernandao'nun menajerinden transfer açıklaması geldi.

Brezilyalı oyuncunun temsil haklarını elinde bulunduran FIFA Menajeri Eduardo Uram, "Galatasaray ve Fenerbahçe'yle görüştüğümüz konusunda yorum yapmayacağım. Henüz konuşmak için çok erken; ancak biz sezon sonunda görüşmeye açığız" dedi.

İKİ KULÜPLE DE SEZON SONUNDA GÖRÜŞEBİLİRİZ

Uram, "O şu anda transferi düşünmüyor. Sadece iyi futbol oynamak ve takımına yardımcı olmak istiyor. Bursaspor'da kiralık olarak oynuyor. Sezon sonunda kulübü Atletico Paranaense ile de oturup konuşacağız. Ama şunu size net olarak söyleyebilirim: Fernandao, Türkiye'de futbol oynamak istiyor. Çok mutlu ve kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun. Neden olmasın sezon sonunda elbette, Türkiye'de pek çok kulüp onun yeni yazgısı olabilir. Bursaspor'da da çok mutlu. Kulübüne büyük bir saygısı var. Ancak profesyonel dünyadayız ve sezon sonunda elbette en iyisini seçmek için uğraşacağız. Herkes Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyor. Biz görüşmeye açığız. Sezon bitsin her şey netleşir" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE İLE ÖN ANLAŞMA YAPTINIZ MI?

Fernandao'nun şu anda sadece Bursaspor'da sezonu en iyi şeklide tamamlamak hedefine konsantre olduğunu belirten  Eduardo Uram, "Fenerbahçe ile görüştünüz mü? Fernandao için bir ön anlaşma yaptığımız söyleniyor..?" sorusu için ise "Size bunun sadece bir spekülasyon olduğunu söyleyebilirim. Şu anda hiç bir kulüple bir ön anlaşma yapmadık. Diğer konularda yorum yapmak istemiyorum. Henüz bunları konuşmak için çok erken. Sezon bitsin ne olacağını göreceğiz. Sezon sonunda Bahsettiğiniz saygıdeğer kulüpler oyuncum için çok önemli opsiyonlar. Ve Fernandao, futbol hayatını Türkiye'de sürdürmek istiyor" dedi.

Radyospor