''Fener'de paran kalmaz''

''Fener'de paran kalmaz''

Yıldırım'ı eleştiren Alex de Souza, Fenerbahçe'yi şikayet eden Diego'ya "Bu kulüpte paran kalmaz. Sen şampiyonluğa odaklan" dedi.

Geçtiğimiz günlerde twitter hesabından yaptığı paylaşımda Başkan Aziz Yıldırım'ın insani yönden zayıf olduğunu ifade eden, kendisini eleştiren, tesislere sokulmamasının nezaketle bağdaşmadığının altını çizen Alex de Souza'nın, Diego ile Ribas ile buluşmasında ilginç bir detay ortaya çıktı. Alacağı geciktiği için Fenerbahçe'yi TFF ve UEFA'ya şikayet etmesinin doğru olmadığını Diego'ya anlatan Alex'in, "Kimsenin bu kulüpte parası kalmaz. Ufak tefek aksaklıklar olabilir. Doğru yapmamışsın. Sen sadece şampiyonluğa odaklan ve takımına nasıl faydalı olabileceğinin hesaplarını yap" dediği öğrenildi. Diego da Alex'in görüşlerine hak verdi.
 
DİEGO ESKİŞEHİR KADROSUNA ALINDI...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından dışlansa da kulübü hakkında olumlu düşüncelere sahip olan Alex'in bu görüşleri kendisini sevenler tarafından taktirle karşılandı. Bu arada Diego Ribas için iyi bir haber geldi. Bursa maçında kadroya alınmayan Brezilyalı futbolcunun İsmail Kartal tarafından Eskişehir maçının 20 kişilik takım kadrosuna alındığı bildirildi.

Takvim