Fenerbahçe'ye Yunan rakip

Fenerbahçe'ye Yunan rakip

Fenerbahçe 13 Temmuz Çarşamba günü Panathinaikos ile karşılaşacak.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında 13 Temmuz Çarşamba günü Yunanistan Ligi takımlarından Panathinaikos ile karşılaşacak.

Sarı-lacivertli takım yeni sezon hazırlıkları kapsamında 13 Temmuz Çarşamba günü Yunanistan Ligi’nin köklü takımlarından Panathinaikos’la karşılaşacak. Kulüpten yapılan açıklamada Ülker Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın saat 21.00’de başlayacağı belirtildi.

Fenerbahçe 3 Temmuz’da Gostaresh Tabriz’le, 6 Temmuz’da CSMS Iaşi ile, 9 Temmuz’da Voluntari ile karşılaşacak. 13 Temmuz’da Panathinaikos’u, 16 Temmuz’da Lyon’u ağırlayacak olan sarı-lacivertli takım yeni sezon öncesi son hazırlık maçında 19 Temmuz’da Sparta Prag’la deplasmanda karşılaşacak.

Josef idmanda

Fenerbahçe’de yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Sarı-lacivertli takımın dün sabah gerçekleştirdiği antrenmana milli takımlarda bulunan isimler ve izinleri devam eden milli oyuncuların yanı sıra kadroda düşünülmeyen Diego Ribas katılmadı. Yeni doğan bebeği sebebiyle ilk gün özel izinli olan Josef de Souza ise antrenmanda yer aldı.

Futbolcular salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışmasının ardından sahaya geçti. İstasyon ve koordinasyon çalışmasının ardından pas organizasyonları yapıldı. Vitor Pereira yönetimindeki antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Sarı-lacivertliler yeni sezon hazırlıklarına bugün çift çalışmayla devam edecek.