Fenerbahçe'ye Salih piyangosu !

Fenerbahçe'ye Salih piyangosu !

İyi bir golcüyle kadroyu takviye etmek isteyen ancak ekonomik sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'ye piyango vurdu.

Roma, 1 sene daha beklemeden 11 milyon Euro’ya Salih Uçan’ın bonservisini almayı planlıyor. Emmanuel Emenike için ise başta Dinamo Moskova olmak üzere Ruslar sırada.

Nijeryalı yıldızın en az 10 milyon Euro’ya satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yeni golcünün parası bu iki yıldızdan…

Fenerbahçe, İsmail Kartal’ın çok istemesine rağmen ara transfer döneminde golcü transferi yapamamıştı. Bunun bir numaralı nedeni ekonomik sıkıntılar, ikinci sebebi ise yabancı kontenjanının dolu olmasıydı.

Önümüzdeki sezon kontenjan sorunu ortadan kalkacak ancak kulübün ekonomik durumu hâlen çok iyi değil. Tam yönetimin kaynak arayışına başladığı dönemde Fenerbahçe’ye adeta piyango vurdu.

SALİH TAM ZAMANINDA!

Sezon başında 4 milyon Euro karşılığında 2 yıllığına Roma’ya kiralanan Salih Uçan burada kendini gösterememişti. İtalyan ekibinin 11 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmayacağı iddiaları gündeme geldi. Ancak Salih, hafta sonundaki Cesena maçında ortaya koyduğu futbolla İtalyanlar’ı büyüledi.

Roma, 21 yaşındaki yıldızın bonservisini 1 sene daha beklemeden almaya karar verdi. İtalyan yöneticilerin sezon sonunda 11 milyon Euro’yu verip bu işi bitirmesi bekleniyor. Sarı-Lacivertliler’in sezon sonunda göndermesine kesin gözüyle bakılan Emmanuel Emenike’ye ise Rusya’dan talip var. Özellikle Dinamo Moskova bu oyuncuya adeta kafayı taktı. Yönetim, Nijeryalı’nın satışı sayesinde de en az 10 milyon Euro’yu kasasına koyacak.

ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Peş peşe gelen bu haberler sonrası Fenerbahçe Yönetimi, transfer çalışmalarına hız verdi. Öncelik golcüde… Listede Fernandao, Edin Dzeko, Alexandre Pato ve Alexander Meier gibi isimler var. Sarı-Lacivertliler bu oyuncular için gerekli görüşmeleri yapıp, imzayı sezon sonuna bırakacak. Emenike ve Salih Uçan’dan beklenen paraların gelmesinin ardından ise bombalar bir bir patlayacak.

Fanatik